Witam wszystkich,
Jako były użytkownik tego forum chciałbym wnieść do tej dyskusji kilka rzeczy, które są ważne i mam nadzieję, że ktoś je przeczyta zamim zostanie ten post usunięty a moje konto z numerem IP zablokowane.
1) Ponieważ nie jestem juz użytkownikiem tego forum, napisałem do administratora maila z żądaniem usunięcia moich wszystkich zdjęć z postów na forum i z postów konkursowych. Niestety moje kilka maili które wysłałem w tym temacie zostało jak przypuszczałem zignorowanych. Zatem publicznie po raz ostatni odnoszę się do obecności moich zdjęć na forum:
Nie wyrażam zgody na publikację w jakikolwiek sposób i w jakiejkolwiek formie zdjęć mojego autorstwa na forum fotoprzyroda.pl. To samo tyczy się moich komentarzy. Mam nadzieję że teraz zdjęcia i komentarze znikną. Jeśli nie, sprawa bezprawnego wykorzystania mojego dorobku fotograficznego trafi do sądu.
2) Jak sama nazwa wskazuje PW to PW, a za PW dostałem podobno bana. Napisałem do Robiego PW z wyjaśnieniem co sądzę na rózne tematy, a tym również co myślę o nim. PW to sprawa między autorem i odbiorcą, a wgląd administratora w taką wiadomość uważam za naganne i łamiące tajemnicę korespondencji. Jestem przekonany że tego typu PW między innymi uzytkownikami, gdzie jeden z nich nie jest częścią trzonu władzy, przeszła by bez echa, choć pewny jestem że w ewentualnej ripoście redakcji przeczytamy że absolutnie nie. PW są po to by ewentualne brudy prać w zaciszu nie na forum, o co zresztą sam robby zabiegał zwracając się do mnie w feralnym poście.
3) Myślę że umieszczenie w podpisie mojego strego nicka informacji o banie, jest nie na miejscu. Wszyscy już wiedzą że go dostałem, a takie piętnowanie jest niczym innym niż publicznym paleniem na stosie czarownicy by władza pokazała że jest sroga, twarda i gotowa posunąć się do wszystkiego by wszyscy mieli takie jak ona zdanie.
4) Dostałem również informację mailem od zarządu forum, że na plener stawić się nie mogę. Obiecałem Robiemu w PW jedną rzecz powiedzieć podczas pleneru i obietnicy postram się dotrzymać.
P.S. Zastanawiam się jak długo powisi ten post. Wiem również że jego zniknięcie oznaczać będzie pełną cenzurę forum i fakt że należy się zawsze z redakcją zgadzać. Jeśli tak, to dziękuję za bana, jeśli nie super. Nauka nie zawsze idzie w las
P.S.2
hubacz myślę że przenoszenie niesnasek z innego forum jest tu nie na miejscu, bo to co się działo tam nijak ma się do sytuacji tutaj, więc imo uprawiasz wodolejstwo przyprawione niechęcią do mojej osoby. Olewałeś mnie od zawsze proszę olewaj dalej.
Dobranoc wszystkim i życzę udanych zdjęć i dystansu do nich.
Już się nie zobaczymy.