Mili Panowie. Przeglądając różne wątki forum zauważyłam, że częśc nowych użytkowników na "dzień dobry" od razu zamieszcza zdjęcia w jakimś konkretnym temacie, wcześniej witając się w stylu "witam, jest tu nowy...Zamieszczam teraz swoje zdjęcie..." Sama zrobiłam dokładnie to samo. Dopiero długo później natrafiłam na temat dotyczący przywitań, nie wspomnę już o regulaminie. Są to przecież bardzo ważne tematy, ale jakoś tak "głęboko schowane", że początkujący nie zawsze do nich dociera. Może byłaby możliwość przenieść te tematy i zamieścić je obok tematów dotyczących instrukcji (jakże pomocnych

) zamieszczania zdjęć na forum. Przynajmniej regulamin... Wtedy taki nowy użytkownik wchodzący w dział fauna/flora u góry stronki widziłby to co najważniejsze.
Jest to tylko taka moja propozycja, wcale nie uważam, by była najmądrzejsza na świecie
Samo forum bardzo mi się podoba. Daje obraz w jak różny sposób różni ludzie postrzegają otoczający nas świat, a to, że nie wszystkim dobrze to wychodzi... coż szkolą się jak mogą i na ile pozwala im czas i warunki pogodowe

(mówię o sobie)
Wszystkiego najlepszego życzę Panom i wszystkim forumowiczom