Jakie przesłanki kierowały administracją, że usunęła informację o konkursie organizowanym na http://wildnaturephotography.net/ ?? Informacja jak każda inna zamieszczana w tym dziale. Dlaczego nie wycinacie innych informacji o konkursach organizowanych na przerozmaitych witrynach, przez rozmaite instytucje itd...? Rozumiem zaszłości personalne, ale takie potraktowanie wybiórcze już nie osób a "społeczności" internetowej (małej, bo małej ale zawsze...) nosi znamiona obaw przed konkurencją.
Jak w takim przypadku można odczytac słowa Qgito:
"Zdrowa konkurencja dobrze wpływa na rozwój " (2008-04-21, 17:16 - temat "Ciekawa strona www")
To ma być zdrowa konkurencja? Wycinanie informacji o konkursie? No proszę Was... nie bądźcie dzieciakami....
Informuje tez, że nie jestem zalogowanym użytkownikiem tamtejszego foum i nie mam zamiaru, bo fotoprzyroda.pl mi w zupełności wystarcza i znajdouję tu to czego potrzebuję. Nie mam jednak zamiaru patrzeć i nie reagować na taką dziecinadę jak wycinanie niewinnych informacji w obawie przed... no własnie.. przed czym?
Znikające informacje
Rozpoczęty przez unkas, 30 maj 2008 11:15
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 30 maja 2008 - 11:15
Napisano 30 maja 2008 - 11:25
ale takie potraktowanie wybiórcze już nie osób a "społeczności" internetowej (małej, bo małej ale zawsze...) nosi znamiona obaw przed konkurencją.
Bynajmniej.
Informację o konkursie umieścił użytkownik który dostał bana na naszym forum i teraz loguje sie pod innymi nickami. Co jest sprzeczne z zasadą zostałeś usunięty- do widzenia.
Problem więc nie jest w informacji która przekazał, tylko w osobie która ją przekazała.
I żeby nie karmić trolla który niewątpliwie się tu zjawi, zamykam temat.
Jeżeli są jeszcze jakieś pytania proszę pisać do mnie.