Akurat do tego ujęcia mam wielki sentyment. Przeglądając archiwum w weekend złapałem się na tym, że doskonale pamiętam okoliczności powstania znakomitej większości zdjęć. To są wrażenia, których nie da się zakodować w tagach.
-- M.
Napisano 21 marca 2017 - 09:26
Akurat do tego ujęcia mam wielki sentyment. Przeglądając archiwum w weekend złapałem się na tym, że doskonale pamiętam okoliczności powstania znakomitej większości zdjęć. To są wrażenia, których nie da się zakodować w tagach.
-- M.
Napisano 25 marca 2017 - 13:57
Mel ostatnie bardzo dobre
Napisano 30 marca 2017 - 20:13
Napisano 15 kwietnia 2017 - 20:21
Napisano 16 kwietnia 2017 - 19:29
Napisano 16 kwietnia 2017 - 19:36
Piotrek ładny secik
Przestraszyłem sie, że zima wraca, dopiero zerknąłem, ze to jesień ubiegłego roku
Ale wiosna na Lubelszczyźnie budzi się powoli, zimno, chłodno deszcz ze śniegiem...
Napisano 16 kwietnia 2017 - 19:47
Napisano 17 kwietnia 2017 - 20:23
August - Podobają mi się Twoje leśne pienińskie widoki. Jest nastrój, klimat, trochę tajemniczości... Lubię takie leśne kadry
Arti - Również bardzo ładnie. Miła dla oka ciepła jesienna kolorystyka. Ten zimowy kadr też niezły.
Napisano 26 kwietnia 2017 - 19:22
Miła dla oka ciepła jesienna kolorystyka. Ten zimowy kadr też niezły.
Dzięki Pawle.
587.
Napisano 30 kwietnia 2017 - 10:33
Arti to bardziej jezioro jak las - chyba mroźno było?
Mel piękna jest ta buczyna
Napisano 02 maja 2017 - 10:08
Jak pejzaż to i okolica się liczy, ale masz rację. Staw, wykopany rękoma parobków za czasów dziedziców ziemskich. Hrabia sprzedał Państwu całą okolicę i wyemigrował. Podobno narzekał na słabą cenę. Tyle usłyszałem podczas rozmowy z dyrektorem Rezerwatu. Zresztą, bardzo sympatyczny Pan (pozdrawiam - może akurat czyta). Tak, mroźno było. Właściwie skute do dna, choć nie jest głębokie - do 2m.
bardziej jezioro jak las - chyba mroźno było?
@Mel, ładne.
Napisano 04 maja 2017 - 16:38
Do maksa jeszcze był spory zapas
No tak, mnie tylko dół zdjęcia rzuca się w oczy z wzgl. na liście, na nich tej ostrości więcej widać. Fajny i ciekawy kadr.
Użytkownik Arti edytował ten post 04 maja 2017 - 16:39
Napisano 07 maja 2017 - 09:57
Jak w starym dowcipie... Drzewa jak słupy telefoniczne - ale nie takie wysokie tylko tak rzadko rosnące
Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|
Siódmaczek leśny - Trientalis europea |
|
|
|
Pejzaż na kliszy malowany |
|
|
|
Pełzacz leśny - Certhia familiaris |
|