Moje pytanie dotyczy zakladania tematow - jak mamy to robic? tzn. - dla kazdego gatunku osobny temat i w nim zamieszczamy zdjecia? tyle ze po jakims czasie bedzie tyle tematow ze nikomu nie ebdzie chcialo sie szukac tematy z powiedzmy czapla nadobna i stworzy drugi taki temat... i moze sie zaczac robic balagan... Z drugiej strony wystarczy uzyc wyszukiwarki
Niemniej - jak to ma wygladac?
Jak zakladac tematy?
Rozpoczęty przez Dunadan, 14 paź 2006 23:37
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14 października 2006 - 23:37
Napisano 15 października 2006 - 08:54
Niema żadnych ograniczeń (wolna amerykanka ), z czasem jak kakiś gatunek będzie miał dużo tematów zrobi mu się podkategorie, żeby to jakoś uporządkować
Napisano 24 października 2006 - 10:51
czy zakładając tematy muszę nazywać konkretne tematy nazwą gat. ? mam foty ale nie znam gatunków umieszczanych roślinek
chętnie bym się dowiedział ale Daj znać gdzie taki nowy temat wrzucić
chętnie bym się dowiedział ale Daj znać gdzie taki nowy temat wrzucić
Napisano 24 października 2006 - 12:54
Moze byc chcociaz nazwa rodzajowa a tak w ogole - fajny pomysl z zalozeniem tematu 'unknown' - czyli gatunki ktorych za chorobe nie da sie rozpoznac
Napisano 24 października 2006 - 12:58
Tak to by moglo byc dobre.Czasem sie ustrzeli zwierzaka a niewiadomo za ch...e co to jest
Canon Rebel EOS 300D + Tamron 70-300 + Tamron28-80 + Helios 2/58 +Transcend 2GB x120
http://crater.cr.funpic.org/ moje portfolio
http://crater.cr.funpic.org/ moje portfolio
Napisano 24 października 2006 - 14:54
to ja mam problem taki że aż tak bardzo w szczegóły przyrody nie wnikam.
niektóre żyjątka rozpoznaję i jestem w stanie wysłowić się co do ich nazwy obiegowej i doszukać się nazwy Łac.
ale większość niestety klikam bo mi się podobają i trudno mi określić gat. np po liściu. wybaczcie nie jestem taki dobry
w każdym razie pozwolę sobie założyć temacik Unknown
niektóre żyjątka rozpoznaję i jestem w stanie wysłowić się co do ich nazwy obiegowej i doszukać się nazwy Łac.
ale większość niestety klikam bo mi się podobają i trudno mi określić gat. np po liściu. wybaczcie nie jestem taki dobry
w każdym razie pozwolę sobie założyć temacik Unknown