szata strony
Napisano 31 października 2006 - 17:14
chciałbym i zapewne po0zostali aby szata graficzna strony była bogatsza,jest troszke ciekawych fot na forum ktore mozna wykozystac albo zabawic sie bardziej w grafice!.
Kolejna sprawa dyskusja powinna byc prowadzona w inny sposub:
nazwisko w okienku i klikam w nie i pojawiaja sie foty kture mozna oceniac .
galeria i tam głosujemy :autozy nalepszych fot zbieraja sie i podejmuja jaki prug opciecia powinien w danej edycji kwalifikowac foty do galerii.
[ Dodano: 2006-10-31, 17:16 ]
Witam,sadze ze foty powinny byc prezentowane na innym koloze tła ,ja proponuje szary,co wy nato?
Napisano 31 października 2006 - 17:26
Co do tej twojej propozycji systemu - nie wiem czy silnik forum pozwala na takie zmiany... niemniiej ja wole tradycyjne forum... czyli takie jakie jest teraz.
Napisano 31 października 2006 - 18:49
[ Dodano: 2006-10-31, 18:52 ]
poza tym pokazywanie tylko li tylko fot i dyskusja o nich to nie wszystko!,w pewnym momecie nalezy wieczyc sztuke pokazaniem najlepszych fot w dziale np:GALERIA.
Napisano 31 października 2006 - 18:57
Napisano 31 października 2006 - 19:00
Mi osobiście też odpowiada tak jak jest.Co do tej twojej propozycji systemu (...) niemniiej ja wole tradycyjne forum... czyli takie jakie jest teraz.
no niebardzo bo w taki sposub niebedziesz wiedział jak twoje prace ida do przodu ,wiele fot pokazywanych jest technicznie niedociagnietych
Zawsze przecież można napisać co się komuś nie podoba.
galeria i tam głosujemy :autozy nalepszych fot zbieraja sie i podejmuja jaki prug opciecia powinien w danej edycji kwalifikowac foty do galerii.
Strony z takim trybem ocen jak proponujesz to już chyba sa dwie (z tych które znam) wiec po co trzecia. Forum jest ciekawsze.
Poza tym myślę, że z czasem się tu pare rzeczy dotrze.
Napisano 31 października 2006 - 19:09
wykozystac
sposub
kture
autozy
prug
sposub
poszezał
Myślę, że niektóre osoby w pewien sposób mogłyby wykorzystać słownik języka polskiego aby autorzy innych postów nie musieli poszerzać swojej wiedzy o niewiedzy innych i powinniśmy ustalić próg dla takich osób, które nie szanują Polskiego Języka
proszę się nie tłumaczyć "mam dysortofrafię" czy takie tam.
[OT mode of]
Napisano 31 października 2006 - 19:15
Napisano 31 października 2006 - 19:18
Napisano 31 października 2006 - 19:21
nie nie dyskryminuje takich osób ale uważam że takie osoby nie szanują osób czytających jej posty.
Np: Nie wiem w jakim towarzystwie sie obracasz ale nie wyobrażam sobie żeby jakakolwiek osoba np w teatrze stała wśród widzów i rzucała mięsem albo k***wami
Sorki ale to moje zdanie i go nie zmienię. Zwrócić uwagę uważałem za konieczne.
Napisano 31 października 2006 - 21:18
Prostota forum i jego grafiki zostanie- będzie zmienione logo czyli cały top strony, na którym trwają prace. Uwierzcie mi, prowadziłem dyskusje na wielu forach i te na których grafika była "oczojebna" nie były zbyt chętnie przezemnie odwiedzane.
Strony z takim trybem ocen jak proponujesz to już chyba sa dwie (z tych które znam) wiec po co trzecia. ...Poza tym myślę, że z czasem się tu pare rzeczy dotrze.
Bardzo dobre podsumowanie całego tematu.
Pracujemy nad ciagla rozbudowa forum, myslimy jednak rowniez, ze tak jak jest teraz- nie jest źle.
pozdrawiam
Witryna autorska: wf.fotoprzyroda.pl
Napisano 31 października 2006 - 21:31
Napisano 31 października 2006 - 22:03
Ja jestem tylko techniczny, większość władzy ma morav
A tak poważnie to zgadzam się z tym co wcześniej napisał Qgito.
Napisano 01 listopada 2006 - 00:25
CO do galerii. Mysle ze mozna by zorganizowac dzial "galerie urzytkownikow" w ostatcznosci. Kazdy ma swoj jedne topic i tyle.Ale tak naprawde czy jest sens. Chyba nie...
http://crater.cr.funpic.org/ moje portfolio
Napisano 02 listopada 2006 - 11:49
http://www.fotografi... ... walnia.php
oczywiście osoby nie zarejestrowane nie widzą komentarzy pod zdjęciami jakie mogą wystawiać inne osoby które są zarejestrowane i zalogowane.
Łatwiej w takiej formie oglądać prace, funkcjonowałem trochę na tym forum nawet udało mi się dostać do galerii co nie jest łatwe jednak miałem pewne zastrzeżenia do pracy moderatorów i postanowiłem opuścić to zacne towarzystwo (nie pisze tego z przekory bo towarzystwo jest zacne moim zdaniem są na tym forum najlepsi polscy fotograficy przyrody wystarczy zobaczyć prace jakie są w galerii tego forum).
Co do ortografii też nie jestem orłem nie mniej nie mam pretensji do Roberta choć uważam że każdy powinien starać się pisać poprawnie po polsku takie to już nasze życie Polaków, że mamy te różne dziwne literki z kreskami i kropkami.
Napisano 02 listopada 2006 - 17:47
Co do błędów to też przyznam się, że orłem nie jestem, ale jeśli się czyta wyrazy z błędami to samemu się zaczyna je popełniać, kiedy piszę odręcznie to wyrazy same się układają poprawnie, co innego na klawiszach, i dobrze by było aby uczyć się poprawnego pisania a nie oduczać, do kol. Roberta za błędy nie mam pretensji, robi za to ładne fotki, choć pomysł z pisaniem przy pomocy słownika może być dobry.
Mam prośbę, do lepiej zoriętowanych kolegów o podpowiedż jak to uruchomić, bo sam nieraz jak czytam co napisałem to
[ Dodano: 2006-11-02, 18:05 ]
Dunadan dostępna aktualizacja FireFoxa to 1.5.07 a gdzie można znależć 2.0 i czy on żeczywiście pomaga w pisaniu?
Napisano 02 listopada 2006 - 18:33
http://crater.cr.funpic.org/ moje portfolio
Napisano 02 listopada 2006 - 19:41
Wiem, że chcesz dobrze, ale nie wydaje mi się to dobrym pomysłem. Doprowadzi to prawdopodobnie do różnicy zdań, bo przecież każdy ma inny gust. Poza tym tego typu strony już istnieją i pomimo wielu ślicznych zdjęć jakie można tam zobaczyć, nie są tak sympatyczne. Moim zdaniem, czym bardziej otwarte i życzliwe będzie to miejsce dla wszystkich - bez zbędnych podziałów i klasyfikacji - tym lepiej.Witam
Napisano 02 listopada 2006 - 22:22
Napisano 02 listopada 2006 - 22:51
Forum takiego jak nasze niema wcale, gdyby było nie zakładałbym tego
Cholera przez was zacząłem pisać w wordzie
Napisano 03 listopada 2006 - 17:27
Cholera przez was zacząłem pisać w wordzie
I dobrze, ja tak robię od dawna i musze powiedzieć że zdarza się mi już przy krótszych tekstach nie korzystać z Worda i to z powodzeniem czyli bez błędów.