Nie mam bezpośredniego porównania z poprzedni latami, ale w KPNie suchusieńko. Poniżej namiastka rozlewiska z dzisiejszego popołudnia.
1973.
Użytkownik lucas_g edytował ten post 02 marca 2019 - 21:16
Napisano 02 marca 2019 - 21:14
Nie mam bezpośredniego porównania z poprzedni latami, ale w KPNie suchusieńko. Poniżej namiastka rozlewiska z dzisiejszego popołudnia.
1973.
Użytkownik lucas_g edytował ten post 02 marca 2019 - 21:16
Napisano 02 marca 2019 - 23:20
@lucas_g ładne.
w KPNie suchusieńko
Wiesz, to jest zastanawiające, bo też miałem takie wrażenie. W SD przynajmniej ze 40 cm.mniej niż w innych latach, ale oglądałem ostatnio na fb zdjęcia z KPNu jednego kolegi i wynika z nich, że w niektórych miejscach jest znacznie więcej niż normalnie.
Napisano 03 marca 2019 - 08:43
Wiesz, to jest zastanawiające, bo też miałem takie wrażenie. W SD przynajmniej ze 40 cm.mniej niż w innych latach, ale oglądałem ostatnio na fb zdjęcia z KPNu jednego kolegi i wynika z nich, że w niektórych miejscach jest znacznie więcej niż normalnie.
Wczoraj, specjalnie wyjechałem wcześniej z domu, żeby objechać kilka miejscówek i w tych, znanych mi było sucho, ale ja tak dobrze nie znam KPNu. Jak poszwendałem się trochę po łąkach, to buty suche, jedynie trochę wody w dołkach.
Napisano 03 marca 2019 - 18:09
Czytałem o projekcie "Kampinoskie Bagna". Pobudowano urządzenia mające zatrzymać odpływ wody z mokradeł. Podobno ma to działać nawet w suchych latach.
Napisano 03 marca 2019 - 18:35
Napisano 03 marca 2019 - 18:58
Ja wczoraj rano byłem i było bardzo dużo wody. Ostatni raz tyle wody widziałem rok temu na wiosnę także pewnie to się zmienia. Teraz mocno wszystko się rozlewa i spływają roztapiające się śniegi lody itd...
Napisano 04 marca 2019 - 15:18
Bardzo fajne te ostatnie kadry
Napisano 08 marca 2019 - 19:35
W pierwszej chwili pomyślałem, że to Granica, ale tamtejsze dwie sosenki chyba są trochę niższe, ale za to szersze.
Fajne ujęcie, szkoda, że trochę światła zabrakło.
Napisano 12 marca 2019 - 21:38
Andles, kolejny bardzo dobry kadr Twojego autorstwa.
emwi, przyjemne dla oka rozlewiska.
Ode mnie foto z początku marca.
1977.
Napisano 13 marca 2019 - 11:19
Fajnie się dzieje w wątku.
Napisano 16 marca 2019 - 19:10
Piękne kadry Panowie.
1978. W tym miejscu wody jest więcej niż zwykle.
Napisano 16 marca 2019 - 20:46
Może mi się jutro rano uda wyskoczyć do Kampi... mam nadzieję że coś się uda wrzucić krajobrazowego wiedzę że tu w wątku piękne kadry, gratulacje Panowie!!!
Napisano 16 marca 2019 - 20:56
Napisano 17 marca 2019 - 19:05
a to nie motyla laka przy truskawiu ??
To faktycznie przy Truskawiu, ale jedyna Motylowa Łąka jaką znam w KPNie jest częścią ścieżki Wokół Opalenia, to nie za bardzo przy Truskawiu.
Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|
human c-myc myc gene orf cdna clone expression plasmid, c-gfpspark tag купить онлайн в интернет-магазине химмед |
|
||
Yellowstone National Park. |
|
|
|
Ptasia wystawa w Bieszczadzkim Parku Narodowym |
|
||
V Międzynarodowy Festiwal Fotografii Przyrodniczej "Szt |
|
||