Kolego sympatyczny, tak, tak; kolejny spisek, a głosy też słychać?
Sugeruję również, że w exifie jest jeszcze zaszyfrowana data nadejścia innej czasoprzestrzeni..
Hmm, no tak, poziom Twoich wypowiedzi jest nadal żenujący... mam wrażenie, że moje zdrowie psychiczne jest jednak w lepszym stanie niż Twoje, a na pewno w lepszym stanie niż Twoja pamięć.
Zaistnieć w wątku, w którym wstawiło się kilkaset zdjęć, powiadasz?
A jakim to złem jest wstawienie dwa razy tego samego zdjęcia, wynikające z bałaganu w folderach i zwykłej pomyłki, nie ja pierwszy i nie ostatni. Opisy zdjęć zbytnio nie różnią się od siebie..no chyba, że przy woli rozpętania kolejnej forumowej wojenki przez Kolegę..
Owszem pomylić się i wstawić drugi raz to samo zdjęcie każdy może, nie w tym problem. Problemem jest sugerowanie, że zdjęcie jest z tej zimy, a nie z poprzedniej, bo jest to świadome wprowadzanie w błąd. Aż tak słabej pamięci, by nie pamiętać czy zdjecie zrobione zostało miesiąc temu, czy 11 miesiecy temu, to chyba nie masz.
Opisy zdjęć niestety sporo się różnią, zwłaszcza w kontekście długości tej i poprzedniej zimy do których się odnoszą, chyba, że i z czytaniem masz jakiś problem.
Ja swoje zdanie na ten temat mam i już je napisałem. Twoje tłumaczenia go nie zmieniły.
Jakby Kolegę naprawdę interesowało to zdjęcie ( w co osobiście wątpię, ot kolejny pretekst ), to można po prostu zapytać. Parę postów wyżej pytał mnie Marp10, był jakiś problem z odpowiedzią?
Nie bardzo wiem o co niby miałem się pytać? Kiedy zostało zrobione to zdjęcie? Data była w exifie, a w dodatku duchy z innej czasoprzestrzeni podpowiedziały mi bym zajrzał na 83 stronę wątku, a tam było to samo zdjęcie z innym opisem, w innej czasoprzestrzeni, no moze przestrzeń na zdjęciu ta sama.
Miałem sie pytać której zimy dotyczy opis? Jest to chyba nawet dla 10-latka jasne, że dotyczy obecnej zimy. Jeżeli tego nie dostrzegasz to masz po prostu jakiś problem.
Może o tą rozbieżność? Zasugerowałem ją w pierwszym poście na ten temat, odpisałeś, co odpisałeś (patrz pierwsze moje zdanie w tym poście), więc o co miałem się pytać?
Mimo wszystko uśmiechu więcej życzę..
Uśmiechu i radości w życiu mam dużo, nie musisz sie o to martwić. Ale powiem Ci, że wole sie mniej uśmiechać, niż miałby to być fałszywy, a przede wszystkim interesowny uśmieszek.