Arthus, Paoollo, Technik, Mycza, dziękuję za komentarze
Arthus, ładna seria z poprzedniej strony, świetne 1855 pod względem kolorystyki i kadru
Technik, po mistrzowsku wyszukujesz pierwszych planów, drzewo na pierwszym z serii, "akt" na drugim, faktura łachy na trzecim...czapki z głów
Zaproponuję kilka kadrów z Wysp Zawadowskich "wykrojonych" tele:
1863
1864
1865
Pozdrawiam
Krzysiek
P.S.
Kolego, mógłbyś zmienić ton, póki nie wywołasz kolejnej wojenki, jak to już miało miejsce z kilkoma forumowiczami?A ktoś skomentował Twoje poprzednie zdjęcia, że wstawiasz kolejne?Zaproponuję ciąg dalszy Wysp Zawadowskich:
Jak nie ma komentarzy czekamy 24 godziny taką zasadę przyjęliśmy i uprzedzając Twoje pytanie- nie ma tego zapisu w regulaminie forum, ale zasada ta jest stosowana już od ładnych paru lat.
Skąd wiedza Kolegi o tym, czy chciałem zadać pytanie dotyczące regulaminu, może tego zapisu nie ma, ale jest tzw. "netykieta", zapoznanie z którą Koledze polecam pomijając ogólne zasady dobrego wychowania..
Mam wiedzę o tym, że nie piszemy posta pod postem i tak zrobiłem. Akurat od Kolegi merytorycznego komentarza się nie spodziewałem, nad czym już przeszedłem do porządku dziennego i nie cierpię zbytnio z tego powodu..