@Roby To dzisiaj robione? Aż czuć ten mróz
A ja wczoraj buszowałam nad Wisłą przed zachodem w okolicach Goczałkowic zdrój
2698.
2699
2700
Napisano 23 stycznia 2016 - 16:15
A ja wczoraj buszowałam nad Wisłą przed zachodem w okolicach Goczałkowic zdrój
Bardzo fajne kadry. Inna ta Wisła u Ciebie niż u nas, ale też ładna. Każdy kadr jest ciekawy i interesujacy, więc żadnego nie wyróżnie
To dzisiaj robione? Aż czuć ten mróz
Tak, to dzisiejsze Poszedłem dziś na całość. Najpierw od 23 nocne kadry na dwóch łachach do 4 nad ranem. Potem 2 godziny drzemki w samochodzie, wschód i kolejne 4 godziny zdjęć. Był mróz, zwłaszcza przed wschodem.
2701.
2702.
2703.
Napisano 23 stycznia 2016 - 16:37
@Roby Dzięki...moja Wisła jest wąziutka ale za to dużo starych drzew nad nią rośnie...to i kadry inne
Ale z ciebie zapaleniec...w samochodzie spać to strasznie zimno musiało być...piękne kadry zwłaszcza ten środkowy trafia w moje gusta bardzo ale księżyca coś nie widzę a tak ładnie dziś świecił
Napisano 23 stycznia 2016 - 19:10
@Ela, bardzo ładne ujęcia, fajnie zobaczyć Wisłę bliżej jej źródeł
@Roby, twardziel ... opłaciło się, widzę, że na północy miałeś dużo lepsze warunki ... w Wawie mgła była naprawdę gęsta i takich kolorów jak na dwóch ostatnich kadrach nie było mi dziś dane zobaczyć
2704
Przejaśniło się, kiedy zaraz po zdjęciach przebrałem się (jeszcze przy samochodzie) i ruszyłem na wybieganie. Kilkadziesiąt minut póżniej, ujście Jeziorki do Wisły made by iPhone
2705
X-T3, X-T20, X-M1, K-5 IIS, S5 PRO i pleśniaków garść, szklarni nie ogarniam
Napisano 24 stycznia 2016 - 09:38
@Jacenty @Ela @emwi @Terek dzięki.
w Wawie mgła była naprawdę gęsta i takich kolorów jak na dwóch ostatnich kadrach nie było mi dziś dane zobaczyć
No to szkoda, ale potem jak widzę mgły też się ładnie porozchodziły i szron na drzewach był. Ładne kadry Marku.
@Roby, twardziel ...
E bez przesady, znam siebie i wiedziałem, że jak wrócę do domu to już na wschód nie dam rady sie zerwać, wiec postanowiłem przeczekać, ale zimno było co jakiś czas musiałem włączać ogrzewanie w aucie by się dogrzać brrr...
nigdy bym nie powiedział, że to Wisła. Obstawiałbym na Daleką Północ.
Też miałem takie skojarzenia. Dopóki mgły sie jeszcze nie rozwiały praktycznie prawie nie było widać brzegów rzeki, faktycznie trochę jak w Arktyce to wyglądało.
2706. To chyba te gągoły o których pisał fotosnajper na poprzedniej stronie.
2707. I łabędzie, gągoły też sie załapały.
Napisano 24 stycznia 2016 - 11:19
@Ela, faktycznie mała Wisełka Trudno aż uwierzyć, że to ta sama rzeka. Fajne zdjęcia.
@Roby, ojej, jakie ładne wszystkie. Podziwiam, też za wytrwałość, wyszło pięknie.
@emwi, ciekawy pomysł i wykonanie. Takie z ukrytym rytmem zdjęcia, z pomysłem.
Też wczorajsze.
2708.
2709.
Napisano 24 stycznia 2016 - 19:14
to ja jeszcze bezświetlnie
Faktycznie gęsta ta mgła na południe od Warszawy była.
a te ostatnie tak trochę grafiką pachną ...
No ja nic na ten temat nie wiem , światło Księżyca w pełni przy bezchmurnym niebie, śnieg który odbija światło to i w nocy jasno. Za to mało gwiazd na niebie i na zdjęciu. Ale gmerane w zdjęciu praktycznie nic nie było. Standard.
Jeszcze jeden nocny kadr.
2713.
Napisano 24 stycznia 2016 - 21:08
Roby, ale dałeś do pieca. Napatrzeć się nie mogę. 2703 najbardziej mi się podoba, ale wszystkie są super.
Arti, super kolory na 2709.
emwi, kadrowo jak zawsze na wysokim poziomie. Szkoda, że światła zabrakło.
Napisano 25 stycznia 2016 - 20:19
@Roby, gmerane czy nie, wrażenie trójwymiarowości powala, może to tylko kwestia przysłony, ale efekt świetny. Ostatnie już takie "zwykłe"
2714. Wyspy Zawadowskie, podobnie jak ostatni mój kadr zarejestrowane komórką (sic!) w czasie treningu
jak się nie ma co się lubi ...
X-T3, X-T20, X-M1, K-5 IIS, S5 PRO i pleśniaków garść, szklarni nie ogarniam
Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|
Zmarła Wisława Szymborska |
|
|
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych