Piękna ostatnia.
Fakt. Fajny kadr , ale matryca do czyszczenia, albo "stamp" Lewy górny róg. No chyba , że tak ma być.
Napisano 08 marca 2018 - 21:25
Piękna ostatnia.
Fakt. Fajny kadr , ale matryca do czyszczenia, albo "stamp" Lewy górny róg. No chyba , że tak ma być.
Napisano 08 marca 2018 - 21:52
Dzięki.
@Terek, jest tam kurz, zapomniałem wystemplować.
3069.
Wymarzyłem sobie takie zdjęcie, ale nie do końca udało sie je zrobić, gdyż przy 10 sek. naświetlaniu Księżyc jest już poruszony. Zatem musiałem złożyć to zdjęcie z dwóch. Księżyc naświetlony jest 2 sek., by się nie poruszał, a reszta 10 sek.
Napisano 08 marca 2018 - 22:07
jest tam kurz, zapomniałem wystemplować.
Nikony mają 10x więcej,pewnie z tych zalanych fabryk.
3069. kapitale.
Napisano 08 marca 2018 - 22:15
Roby 3069 śliczne
Napisano 09 marca 2018 - 19:50
Dzięki.
To jeszcze na krótszym czasie, ten kadr.
3070.
Napisano 13 marca 2018 - 09:27
3073. Wiślany wir. Olympus EM5 II 12-100/4.
Napisano 13 marca 2018 - 17:57
Roby, w ostatnią niedzielę obszedłem okolicę ze zdjęcia 3073. i jestem pod jeszcze większym wrażeniem jak widzę, w jaki sposób wykorzystujesz potencjał miejsca. Wiry, odbicia księżyca w wodzie, itp. Naprawdę szacun...
Arti, obra kadry bardzo przyjemne w bardzo lubianej przeze lekko pastelowej tonacji.
Ja zapodam jeszcze coś sprzed ostatniej, mroźnej fali.
3076.
Napisano 13 marca 2018 - 20:11
Roby, w ostatnią niedzielę obszedłem okolicę ze zdjęcia 3073. i jestem pod jeszcze większym wrażeniem jak widzę, w jaki sposób wykorzystujesz potencjał miejsca. Wiry, odbicia księżyca w wodzie, itp. Naprawdę szacun...
Aż tak tam kiepsko Teraz faktycznie nie jest najlepszy okres, ale jak płynie kra jest co robić. Obecnie już trzeba poczekać na nieco niższe stany, wtedy jest więcej możliwości.
Tak na poważnie, podstawa to dobrze znać miejsce i wiedzieć co, gdzie i kiedy może się stać. Wtedy możesz zdążyć być w odpowiednim miejscu i czasie.
Bardzo ładny Twój kadr. Dopracowany i dobrze naświetlony.
@Arti piękne światełko, kadrowo bardziej pierwszy mi odpowiada.
3077. Ja mam jeszcze trochę kadrów z ostatniego zlodowacenia.
Napisano 14 marca 2018 - 13:44
wygląda trochę jak `zaparowane`.
Tak, dziwne przez chmury przedzierało się światło. I Słońce dawało taką obwódkę. Widziałem na fb zdjęcia z tego samego dnia, wyglądało podobnie.
3078.
Całkiem ładne, kolorystycznie i kadrowo b. dobre, pierwszy plan - mi osobiście nie podoba się takie kruszywo wrzucane w Wisłę, by porobić zastawki, lub przejścia i jakoś na zdjęciach tez mniej mi się podoba.
3079. Jeszcze jedno z tego samego dnia.
EM5 II, 12-100/4, iso 100, f8, 1/100, 15 mm., filtr pol.
Napisano 15 marca 2018 - 20:38
Arti - dobre krzaczki nie zawsze są złe - w przypadku ostatniego zdjęcia ładnie równoważą prawą stronę kadru. Osobiście chyba obciąłbym dolną część kadru - tuż poniżej tej gałązki na wodzie. Ale to mój wybór.
Roby piękne i różnorodne zdjęcia. Wir na wodzie świetny - szukałem takiego, ale tam gdzie byłem nie udało się znaleźć. Piękne ostatnia - aura, światło.
Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|
Zmarła Wisława Szymborska |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych