Mam nadzieję, że Moderatorzy przymkną oko na to, że piszę posta pod postem, ale się zobowiązałem do podsumowania, a "słowo droższe od pieniędzy"

Więc tak:
Obojętnie czy sobotę, czy niedzielę wybraliby :
Roby ( kilka godzin z rana )
August ( od rana do koło 11.00 )
Tikoś ( godziny poranne )
Toron27 ( jeszcze nie wie, co z pracą )
Norbius ( też nie wie jeszcze, co z pracą, plus Rajd Barbórki )
McPiv ( godziny poranne )
W niedzielę woleliby Cerberiusz i Zero8,
...może dacie się przekonać do soboty, jakoś tak przyjemniej byłoby na początku weekendu...

Rozumiem, że miejsce i warianty opisane powyżej Wam odpowiadają...
zreszta zawsze możemy się przemieścić, w Kampinosie i okolicach jest mnóstwo możliwości...
W takim razie wstępnie proponuję spotkanie o 6.45 w Grochalach przed sklepem spożywczym
( wybór dnia: sobota czy niedziela zależy jeszcze od planów Cerbieriusza i Zero8 )
Dojazd : jedziemy trasą gdańską , w Czosnowie skręcamy na Nowy Dwór Maz. i potem jakieś 500 m przed mostem na Wiśle w lewo na Kamion w drogę 575 . Potem cały czas tą drogą z pierwszeństwem; po około 5 km dojeżdzamy do Grochali. Po rozpoczęciu miejscowości ,za ok. 1 km. po lewej jest sklep spożywczy. Możemy się tam umówić i dalej pojedziemy razem nad Wisłę
Zakończenie minipleneru chyba wg. mnie nie ma ograniczeń czasowych, Ci co będą musieli po prostu pojadą..
W temacie pogody; August napisał, że będzie pełnia i są duże szanse na ładny wschód, czy możemy Cię uczynić odpowiedzialnym za pogodę ?

Czy wszystkim Wam odpowiadają propozycje powyżej?
Może umówmy się, że potwierdzimy konkretny dzień i obecność do czwartku wieczorem
P.S. W razie czego mam do dyspozycji 4 miejsca w samochodzie
Pozdrawiam
Krzysiek