Ładne!
-- M.
Napisano 27 marca 2018 - 10:29
@kacperro na 370. pięknie pokazałeś niebo, a sama fotografia zaprasza do spojrzenia na dalszy plan. Bardzo mi się podoba.
Napisano 04 kwietnia 2018 - 08:42
Odkopuję jeszcze fotki z poprzednich wyjazdów - tegoroczna zima była bardzo owocna jeśli chodzi o wypady w góry
Tutaj wsodzące słońce oświetla Wlentkowy Wierch, nad doliną pięciu stawów
372.
373.
Napisano 04 kwietnia 2018 - 20:33
Dzięki Panowie
Napisano 26 maja 2018 - 12:31
Vanitas vanitatum et omnia vanitas.
Napisano 18 lipca 2018 - 15:18
Napisano 26 lipca 2018 - 09:02
@kacperro, jak ostatnie wrzuty jak zwykle trzymają świetny poziom, graty!
@Vulpes, pięknie w tym świetle
Mało po Tatrach się poruszam ale niedawno miałem okazję pokonać klasyczną trasę z Kasprowego przez Halę Kondratową do Kuźnic. Pogoda nie rozpieszczała, pół drogi w deszczu (na Giewoncie walił grad, na szczęście nas to ominęło) ale dzięki temu jakoś tak mało ludzi w kadrze udało się zatrzymać
377
X-T3, X-T20, X-M1, K-5 IIS, S5 PRO i pleśniaków garść, szklarni nie ogarniam
Napisano 01 października 2018 - 20:27
Weekend spędziłem w Tatrach. W piątek o północy wsiadłem do samochodu, o 6 byłem na parkingu. Buty, plecak, kijki i marsz przez Dolinę Roztoki w kierunku Doliny Pięciu stawów. Pogoda nie zachęcała do wędrówki, padał deszcz, było pochmurno, w tatrzańskich lasach porykiwały jelenie, ich głosy odbijały się od skał i zwielokrotnione echem rozbrzmiewały w dolinie. Im wyżej, tym widoczność mniejsza, szczyty gór tonęły w chmurach. Dolina Pięciu Stawów witała mnie takimi oto obrazami:
378.
379.
380.
Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|
human c-myc myc gene orf cdna clone expression plasmid, c-gfpspark tag купить онлайн в интернет-магазине химмед |
|
||
Yellowstone National Park. |
|
|
|
Ptasia wystawa w Bieszczadzkim Parku Narodowym |
|
||
Tatry Niżne |
|
|