nie lubię tylko jak ktoś chce wyłożenia wiedzy w momencie w którym widać ze nawet nie liznąl tematu
czasem trzeba mu to powiedzieć byleby w normalny sposób

Napisano 29 listopada 2007 - 23:01
nie lubię tylko jak ktoś chce wyłożenia wiedzy w momencie w którym widać ze nawet nie liznąl tematu
Napisano 30 listopada 2007 - 08:57
czasem trzeba mu to powiedzieć byleby w normalny sposób
a czasem przełamać swoje własne... hmm - ego? i powiedzieć - 'słuchaj - nie podoba mi się to i to, wiesz, może warto poczytać o fotografii aby się nauczyć podstaw'
Napisano 30 listopada 2007 - 09:19
Może nie robiłeś tego w odpowiedniej formie?Powiedziałem tam nie raz co i jak jest źle moim zdaniem, co należy poprawić, w zamian za to otrzymywałem stek wyzwiski i tekst że kogoś gnoję.
Napisano 30 listopada 2007 - 09:57
Czy forma np: Światło jest złe, lepsze byłoby kontrowe z lekkim dobłyśnięciem lampą lub blenda. jest odpowiednia?Może nie robiłeś tego w odpowiedniej formie?
Napisano 30 listopada 2007 - 10:06
Czy na forum poetyckim będziesz sie domagał by ktos ci tłumaczył zasady ortografii, interpunkcji czy gramatyki?
Napisano 30 listopada 2007 - 10:16
a niech bluzgająto ludzie będą TYM BARDZIEJ na ciebie bluzgać
zasad ortografii jak się urodziłes też nie znałeśAle zasad foto nie uczą od pierwszej klasy szkoły podst.
Napisano 30 listopada 2007 - 10:25
czytać trzeba, czytać!
Ale mnie NAUCZONO. Siłą. Nie chcesz mi powiedzieć że w młodości czytałeś książki o ortografii?...zasad ortografii jak się urodziłes też nie znałeś
Napisano 30 listopada 2007 - 10:44
tak to juz jest niestety w świecie fotografii cyfrowej - ponieważ robienie zdjęć nic cię nie kosztuje to walisz ile wlezie nie zastanawiając się - na początku - ale po piątej, dziesiątej, 29-ej recenzji gdzie ktoś pisze że zdjęcie jest kiepskie bo to to i to, i że powinienem przeczytać jakąś knigę chociaż, człowiek zaczyna się zastanawiać.
Oczywiście tobie może się nie chcieć wypełniać misji nawracania niewiernych fotografikantów
i dobrze cię zrozumiem mnie też się wielokrotnie nie chce i tego nie robię. Ale w takim razie skoro już nie chcesz nawracać - to po co komentujesz zwrotem "do bani"? hę? trzeba się zdecydować
albo komentujesz w sposób który jest zgodny z kanonami rozmowy czy choćby netykiety albo... w ogóle.
Ja się nie obrażam. A co do udziału w forum to będę wylewał kubły zimnej wody nadalI nie zrozum mnie źle i czasem się teraz nie obraź, dobra? Bo nie chodzi mi o to abyś zaprzestał działalności na forum
nie, ale czytałem książki w ogóle, a jak ktoś sie oczyta to nawet nie znająć formułek na pamięć wie jak co napisać,Ale mnie NAUCZONO. Siłą. Nie chcesz mi powiedzieć że w młodości czytałeś książki o ortografii?...
Napisano 30 listopada 2007 - 10:59
nie, ale czytałem książki w ogóle
Napisano 30 listopada 2007 - 11:02
Ja też i to dużo ( stosunkowo ). A ciągle robię błędy
Napisano 30 listopada 2007 - 11:04
Napisano 30 listopada 2007 - 11:28
Czy forma np: Światło jest złe, lepsze byłoby kontrowe z lekkim dobłyśnięciem lampą lub blenda. jest odpowiednia?
Oczywiście tobie może się nie chcieć wypełniać misji nawracania niewiernych fotografikantów i dobrze cię zrozumiem mnie też się wielokrotnie nie chce i tego nie robię. Ale w takim razie skoro już nie chcesz nawracać - to po co komentujesz zwrotem "do bani"? hę? trzeba się zdecydować albo komentujesz w sposób który jest zgodny z kanonami rozmowy czy choćby netykiety albo... w ogóle.
Napisano 02 grudnia 2007 - 11:27
Napisano 07 grudnia 2007 - 15:25
Napisano 07 grudnia 2007 - 16:51
Napisano 07 grudnia 2007 - 17:02
Napisano 07 grudnia 2007 - 17:25
Napisano 11 grudnia 2007 - 17:34
Napisano 11 grudnia 2007 - 18:59
Canon SX10 + Raynox DCR-250 + dyfuzor
Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|
Czubajka kania - Macrolepiota procera |
|
![]()
|
|
Vivitar 55 2,8 1:1 MC Macro |
|
![]() |
|
Trimeresurus macrops |
|
![]() |
|
Canon 100 2,8L IS Macro |
|
![]()
|
|
Sprzedam obiektyw Sigma 150 mm f/2.8 EX DG HSM APO Macro mocowanie NIKON - stan bardzo zadbany |
|
![]()
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych