Skocz do zawartości

Fotoprzyroda.pl używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Polub nas na Facebooku!       

x

Zdjęcie

Marzec 2009

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
649 odpowiedzi w tym temacie

#181 pazdzioch

pazdzioch

Napisano 10 marca 2009 - 19:10

Astacus, pazdzioch - spokojnie mogliście te zdjęcia dać do tematycznych. Może bez 141. i 142. ale pozostałe na to zasługują.

Według mnie moje dwie ostatnie foty są zbyt słabe aby dawać je do tematycznego, chemik- dzięuje za miłe słowa.

#182 comatus (Piotr Kendzierski)

comatus

Napisano 10 marca 2009 - 19:30

Dalszy ciąg wczorajszych zabaw z wronami.

148.
Dołączona grafika

149.
Dołączona grafika

150.
Dołączona grafika

151.
Dołączona grafika

#183 pazdzioch

pazdzioch

Napisano 10 marca 2009 - 19:32

comatus- ładne, 149 najpiękniejsze.

#184 Vulpes (Marek Skruch)

Vulpes

Napisano 10 marca 2009 - 20:49

Wiosna tuż tuż a w niedzielę rano taki widok miałem za oknem:
152
Dołączona grafika
<strong class='bbc'><span style='font-size: 10px;'>Pentaxy dwa i kupa szkła ;)</span></strong><br />
<span style='font-size: 14px;'><strong class='bbc'><a class='bbc_url' href='[url="""]http://www.marekskruch.pl'>www.marekskruch.pl</a></strong></span>[/url]

#185 pazdzioch

pazdzioch

Napisano 10 marca 2009 - 20:56

Wiosna tuż tuż a w niedzielę rano taki widok miałem za oknem:

Miałem podobnie ;-)

#186 Vulpes (Marek Skruch)

Vulpes

Napisano 10 marca 2009 - 20:57

A bo Ty niedaleko mieszkasz :-) Ale takiej sosenki nie miałeś. Sam ją przed kilkoma laty posadziłem :mrgreen:
<strong class='bbc'><span style='font-size: 10px;'>Pentaxy dwa i kupa szkła ;)</span></strong><br />
<span style='font-size: 14px;'><strong class='bbc'><a class='bbc_url' href='[url="""]http://www.marekskruch.pl'>www.marekskruch.pl</a></strong></span>[/url]

#187 szklarz

szklarz

Napisano 10 marca 2009 - 21:18

Ładnie urosła, piękna zimę mieliście.

#188 pazdzioch

pazdzioch

Napisano 10 marca 2009 - 21:57

Ale takiej sosenki nie miałeś. Sam ją przed kilkoma laty posadziłem

Mam kilkanaście takich do okoła ogrodu, posadzone 6 lat temu :mrgreen:

#189 morav

morav

Napisano 10 marca 2009 - 23:08

comatus, ciekawe te twoje wrony. Dobre podejście do nich masz, dopracować technicznie i kilka ciekawych ujęć będzie.

#190 comatus (Piotr Kendzierski)

comatus

Napisano 10 marca 2009 - 23:33

morav, no właśnie odkryłem te wrony przez przypadek. Muszę tylko zastanowić się czym je wabć - ostatnio widziałem jak wcinały ryż (surowy, nieugotowany). Spawdzi się?

#191 Piszczałka

Piszczałka

Napisano 11 marca 2009 - 08:57

Witam po długiej nieobecnosci i wstawiam rogacza z ostatniego polowania :-P
153.
[img][img]http://img21.imageshack.us/img21/2637/img0480q.jpg[/img][/img]

#192 Vulpes (Marek Skruch)

Vulpes

Napisano 11 marca 2009 - 09:02

Ładny rogacz w ładnej pozie, ładny choć trochę zabałaganiony kadr. W sumie może być ;-)

#193 robkiz

robkiz

Napisano 11 marca 2009 - 09:35

Sporo sie dzieje w watkach miesiecznych. Widze ze kolezenstwo mocno walczy. Pogratulowac zapalu i efektow.

154
Prawie jak 747 ;-)
Dołączona grafika

155
Mysza, mysza przyszla! Jeszcze nieostra ale przyszla, przyjdzie znow to sie poprawi.
Dołączona grafika

156
Dołączona grafika

157
Dołączona grafika
Robert

#194 rybkowski73

rybkowski73
  • Użytkownik
  • 242 postów

Napisano 11 marca 2009 - 10:30

comatus, świetne ujęcia,bardzo mi się podoba ten pasek ostrości na którym stoi wrona,ładnie to wygląda i tło super.
Vulpes, dużo śniegu.Wiem,że na galicji padało bo mama dzwoniła,a ja też pochodzę no prawie z galicji.Spod Tomaszowa Lubelskiego-roztocze.
Piszczałka, rogacz trochę zlewa się z całością ;-) no ale taka teraz pora.
Ja tak ładnego nie mam w swojej kolekcji :-(
robkiz, dzięcioł fajny,a mysza wyczuła wiosnę.
C40d, 20d, Sonnar 4/300, T 17-50 2,8 , i inne M42

#195 Marcin D.

Marcin D.

Napisano 11 marca 2009 - 13:56

comatus, jak focisz te wrony? Leżysz pod siatką czy jak? Wrony/krukowate to takie trochę ścierwojady, zjedzą wszystko :-)
http://onephoto.net/...ser=52696&gal=1 Kilka moich zdjęć;-) Zapraszam!
Marcin Dyduch

#196 sebaok

sebaok

Napisano 11 marca 2009 - 14:13

158. Myśle, ze jeszcze dwa miesiace i bede tu siedział po kilka h dziennie:) Bardzo trudna zagadka z wartosciowymi nagrodami w postaci moich pisemnych gratulacji :mrgreen: kto tu mieszka?
Dołączona grafika

159. Znowu zapomniałem, ze w nocy sie nie robi zdjęć:) Godz. 6.40, totalna ciemność w młodniku, słońce zakryte chmurami z deszczem. Do tego dzień wczesniej fociłem jakieś pierdoły i zapomniałem przestawić na raw:/ Zdjecie zrobiłem w marnej jakość jpg. Odległość była wyśmienita na portret ale niestety nie przy tym świetle.

Dołączona grafika

#197 Vulpes (Marek Skruch)

Vulpes

Napisano 11 marca 2009 - 14:26

A lampy wbudowanej to Kolega nie ma? ;-)

#198 tfk (Tomasz)

tfk
  • Użytkownik
  • 120 postów

Napisano 11 marca 2009 - 14:48

Bardzo trudna zagadka z wartosciowymi nagrodami w postaci moich pisemnych gratulacji :mrgreen: kto tu mieszka?

Lis, albo surikatka :mrgreen:
"Raz ordynarny niedźwiedź kucnąwszy na łące W dość niewybredny sposób podtarł się zającem. Zając się potem żonie chwalił po obiedzie: - Wiesz stara, nawiązałem współpracę z niedźwiedziem!" A.W.

#199 sebaok

sebaok

Napisano 11 marca 2009 - 14:59

A lampy wbudowanej to Kolega nie ma? ;-)

No jakoś nie pomyślałem :-D

sebaok napisał/a:
Bardzo trudna zagadka z wartosciowymi nagrodami w postaci moich pisemnych gratulacji :mrgreen: kto tu mieszka?

Lis, albo surikatka :mrgreen:

No niestety nie, na lisa mam dwa inne miejsca:)

#200 Vulpes (Marek Skruch)

Vulpes

Napisano 11 marca 2009 - 15:25

kto tu mieszka?

Myślę że jaźwiec. Jest wzgórze z norami, względny porządek. Tak, to musi być jaźwiec!
Mam podać adres na który wyślesz mi pisemne gratulacje? ;-)