Skocz do zawartości

Fotoprzyroda.pl używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Zdjęcie

Kwiecień 2009

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
705 odpowiedzi w tym temacie

#161 MK_2

MK_2

Napisano 06 kwietnia 2009 - 09:32

Kwiecień... Przyroda się rozmnaża i fotografowie też. Ledwo 6 kwietnia a już 164 zdjęcia.
163.
Dołączona grafika
164.
Dołączona grafika
fotoamator

#162 PawełM

PawełM
  • Użytkownik
  • 74 postów

Napisano 06 kwietnia 2009 - 10:30

161 I 163 utrzymane w świetnym klimacie. :->

#163 buteo

buteo

Napisano 06 kwietnia 2009 - 11:37

jacek p., o takim spotkaniu się marzy ... ;-)
Michał.Z, bardzo przyjemne :-)

#164 robkiz

robkiz

Napisano 06 kwietnia 2009 - 12:43

W tym roku prawdopodobnie będzie urodzaj na sikorki:

165
Dołączona grafika

166
Dołączona grafika
Robert

#165 fotosc

fotosc

Napisano 06 kwietnia 2009 - 13:09

161 swietny klimat :)robkiz, tez obserwuje tez wroble , saexuje sie w swojej budce , ale na patyku zbytnio nie chca :) moze sie doczekam tej chwili :)

moj wczorajszy wypad nad jezioro :) chce zdjecie kormorana z ryba w dziobie i go pilnowealem :)a on nic nie robil tylko sra... i przesiadal sie z jednej strone patyka na druga , oprocz tego byla juz czapla biala , jak i siwa , labedzie zakladaja juz gniazdo , samiec przeganial wszystkich w kolo :)

163

Dołączona grafika

164
Dołączona grafika

165
Dołączona grafika

166
Dołączona grafika

#166 szycho (Tomasz Szyszko)

szycho

Napisano 06 kwietnia 2009 - 13:36

fotosc, jak zwykle awesome!!!!!!

#167 pkokocinski7

pkokocinski7
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 06 kwietnia 2009 - 14:14

APEL POWSZECHNY!

Ludzie!!! to już nie jest lekka przesada, w bezkrwawych lądują takie foty... że szok.. tak nie może być...one tu zginą pośród tysięcy innych postów...Wyrażam tym postem mój sprzeciw, bo nie mam gdzie wstatiać swoich "gniotów" bo tylko tak je mogę nazwać w porównaniu z tymi co mamy teraz w kwietniu... :evil:
Przygotowywania do sezonu letniego w pełni: maskowanie jest, statyw też, tylko czatownie w budowie!

#168 fotosc

fotosc

Napisano 06 kwietnia 2009 - 14:43

APEL POWSZECHNY!

Ludzie!!! to już nie jest lekka przesada, w bezkrwawych lądują takie foty... że szok.. tak nie może być...one tu zginą pośród tysięcy innych postów...Wyrażam tym postem mój sprzeciw, bo nie mam gdzie wstatiać swoich "gniotów" bo tylko tak je mogę nazwać w porównaniu z tymi co mamy teraz w kwietniu... :evil:

ja swoje tez nazywam, gniotami :-) raczej kotletami :) i dlatego tu wyladowaly , a nie w tematycznych :) jak uznam ze fotka spelnia swoja role i nadaje sie do tematycznych , to ja na pewno tam umieszcze , o ile bedzie taki gatunek :) bo gatunki u mnie sa inne :) a poki co , to te miesjsce uwazam sa prawidlowe do umieszczania kotletow :)

no i sorry ze zasmiecam takimi zdjeciami watek :mrgreen:

#169 Dunadan

Dunadan

Napisano 06 kwietnia 2009 - 14:46

Nikogo do niczego nie zmuszamy ( no, prawie :hihi: ) - jak ktoś chce tutaj wrzucać fotki - niech wrzuca. Nie powinno to przeszkadzać we wrzucaniu gorszych zdjęć.

Fajnie tylko gdybyście nie zapomnieli o wątkach tematycznych - na razie nie zapominacie ale... lepiej dmuchać na zimne ;-)

:ninja:

#170 fotosc

fotosc

Napisano 06 kwietnia 2009 - 15:29

w mojej sytuacji i tak jest problem z tymi tematycznymi , nie kazdy ptak pasuje do nazw , wiec ja jestem usprawiedliwiony :)

#171 Dunadan

Dunadan

Napisano 06 kwietnia 2009 - 18:05

fotosc, dobrze powiedziane - nie KAŻDY :-P

#172 Messenger

Messenger

Napisano 06 kwietnia 2009 - 18:14

Dunadan, Co do tego aparatu to mam lustrzankę :P A z tłem niestety mam tylko kitowy obiektyw Nikkor AF-S 18-105 mm f/3.5-5.6 VR wiec do kwiatków średni ale co tam:P

#173 Dunadan

Dunadan

Napisano 06 kwietnia 2009 - 18:18

Messenger, a, to ten... kup sobie jakieś coś bardziej przypominającego macro, np. soligora/cosinę 100/3.5

#174 robkiz

robkiz

Napisano 06 kwietnia 2009 - 18:31

Te, fotograf.. Daj orzecha....
Dołączona grafika

168
Grrrrr! dawaj orzechy!
Dołączona grafika

169
No! Trzeba było tak od razu
Dołączona grafika
Robert

#175 Vulpes (Marek Skruch)

Vulpes

Napisano 06 kwietnia 2009 - 18:45

robkiz, fajna opowieść ;-) Szkoda że światło takie ostre...
<strong class='bbc'><span style='font-size: 10px;'>Pentaxy dwa i kupa szkła ;)</span></strong><br />
<span style='font-size: 14px;'><strong class='bbc'><a class='bbc_url' href='[url="""]http://www.marekskruch.pl'>www.marekskruch.pl</a></strong></span>[/url]

#176 Norbius

Norbius
  • Użytkownik
  • 2 121 postów

Napisano 06 kwietnia 2009 - 18:48

Ja pierdziu....te kormorany są nieziemskie :shock: ...ale rysuje to szkiełko :slina:

#177 damian2000 (Damian Bednarz)

damian2000

Napisano 06 kwietnia 2009 - 19:05

3 sposoby zepsucie zdjęcia. Polecam samo południe. Zresztą w tym czasie były robione te zdjęcia.

170 - przepalenia.......
Dołączona grafika

171 - do tego niebieska plama w LGR to moja torba fotograficzna
Dołączona grafika

172 - gdyby było coś ciekawego,inny kadr,pełna ostrość......
Dołączona grafika

#178 maciejowy (Maciej Smolarczyk)

maciejowy

Napisano 06 kwietnia 2009 - 19:16

Ja pierdziu....te kormorany są nieziemskie

zgadzam sie, wypasione te ptaszyska, a ten srajacy jest THE BEST !!!
nikon d90 + nikkor 18-105 VR II + nikkor 70-300 VR II + sigma 150-500 APO DG HSM OS + 10 mm f/2.8 EX DC FISHEYE HSM
http://msmolarc.republika.pl

#179 DS71

DS71
  • Użytkownik
  • 83 postów

Napisano 06 kwietnia 2009 - 19:23

Dzisiaj moja "blada" znajoma puściła mi oczko, chyba zaczynamy się zaprzyjaźniać ;-)
173.
Dołączona grafika

#180 Vulpes (Marek Skruch)

Vulpes

Napisano 06 kwietnia 2009 - 19:25

zgadzam sie, wypasione te ptaszyska, a ten srajacy jest THE BEST !!!

Jak dla mnie dwa następne ujęcia zdecydowanie lepsze niż "srający" ;-)

DS71, jest osobny wątek, w którym prezentujemy zdjęcia zwierząt sfotografowanych w niewoli...
<strong class='bbc'><span style='font-size: 10px;'>Pentaxy dwa i kupa szkła ;)</span></strong><br />
<span style='font-size: 14px;'><strong class='bbc'><a class='bbc_url' href='[url="""]http://www.marekskruch.pl'>www.marekskruch.pl</a></strong></span>[/url]