August Ja mam na imię robkiz ale tez jestem małą dziewczynka dasz numer gg?

Napisano 08 września 2009 - 13:32
August Ja mam na imię robkiz ale tez jestem małą dziewczynka dasz numer gg?
https://www.facebook...s.Piotr.Majder/
|BODY - CANON EOS 450D | CANON EOS 70D | Minolta A-2 |
|SZKŁO - SIGMA 70-300 APO DG Macro | SIGMA 18-50mm F2.8 EX DC MACRO |
|INNE - system Cokin -P, pierścienie pośrednie |
Napisano 08 września 2009 - 14:16
Napisano 08 września 2009 - 14:31
Czytać nie umiesz? Nie chodzi o zdjęcia. Magda szuka trapera, który wypełznie ze swojej leśnej chaty pod Poznaniem i nauczy ją tropić wszystkie zwierzęta, od myszy po żubra. No, właściwie to od rysia do żubra bo reszta jest nudna. To tylko kwestia znalezienia zwierzaków. Jak już będą to same podejdą. Będzie taka scenka jak w filmach Disneya o rozmaitych królewnach i księżniczkach. Kojarzysz pewnie, ptaszki plotą wianek, sarenki tańczą radośnie, te sprawy. Ze zdjęciami też nie ma problemu bo przecież wystarczy nacisnąć guzikJeśli chcesz nauczyć sie robić wyjątkowe zdjęcia musisz sporo popracować. Jeśli nie masz ambicji żeby zagrozić profesjonalnym fotografom to i uczyć sie już nie musisz bo przecież fotki pstrykać umiesz wiec o co chodzi?
Napisano 08 września 2009 - 14:32
na mrozie, w błocie, śniegu, a w dodatku w bezruchu
Napisano 08 września 2009 - 14:45
...Czytać nie umiesz? Nie chodzi o zdjęcia. Magda szuka trapera, który wypełznie ze swojej leśnej chaty pod Poznaniem i nauczy ją tropić wszystkie zwierzęta....
Napisano 08 września 2009 - 14:53
Napisano 08 września 2009 - 15:04
Napisano 08 września 2009 - 15:40
Napisano 08 września 2009 - 15:52
Krzysztof Niemczewski C7D, C 100-300 4.5-5.6 USM, C 400 5.6L,
Napisano 08 września 2009 - 16:53
Napisano 08 września 2009 - 17:24
Napisano 08 września 2009 - 17:40
No właśnie nie widzimy po co ^^'sebaok, omg co Ty myslisz ze prosze o pomoc by sobie faceta wyrwac? bo ja Twoja wiadomosc wlasnie tak zrozumialam. haha, jasne. nie chcialabym miec faceta ktory intteresuje sie dokladnie tym co ja ;p
Nie zagłębiałem się aż tak, żeby to czytaćMonstar, pewnie zobaczyles ze mam konto na wegetarianie.pl Ale jakbys zauwazyl, co pisałam, to bys wiedzial ze od paru miesiecy wegetarianką niestety nie jestem. na inne fora nie wchodzę, więc wiadomosci z innych for, raczej nie były napisane odemnie. chyba ze jakies daaawne.
Na ogół jesteśmy bardzo chętni do pomocy, ale sama musiałabyś podejść do tego poważnie. Przy Twoim podejściu do fotografii przyrodniczej szkoda naszego czasu.Omg. Myslalam ze tu powazni ludzie sie odezwa, a nie jak dzieci sobie zarty robią - -. Wielkie dzięki za ''pomoc'' i zero zrozumienia.
Tak trudno wymyślić co w tej sytuacji zrobić?Ostapowicz, widziałam że wstawiano post pod postem, więc myslalam, ze tak można, a przeciez regulamin nie pozwala wiecej niz 3 zdjecia do jednej wiadomosci wiec co mialam zrobic?
Napisano 08 września 2009 - 17:40
Napisano 08 września 2009 - 18:11
Napisano 08 września 2009 - 18:18
skoro sie nie znam na tym? i wlasnie po to szukam kogoś, aby mnie nauczyl.
mrógawki czy jakoś ta
Monstar
Napisano 08 września 2009 - 18:26
Monstar
a w regulaminie jest że wiecej niz 3 nie mozna w poście, wiec napisałam dwa posty. a skorotak tez nie wolno to juz wiecej tak nie zrobie, tyle.
Nie pisz kilku postów po sobie. Nie pisz posta pod postem, jednego za drugim, gdy czegoś zapomnisz napisać zawsze możesz zedytować post.
Napisano 08 września 2009 - 19:05
Napisano 08 września 2009 - 19:13
Napisano 08 września 2009 - 19:16
Już tam jestmoderator niech przeniesie tam gdzie jego miejsce czyli do humoru
Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|
Pytanie do właścicieli jasnych teleobiektywów |
|
![]() |
|
Pytanie do doświadczonych |
|