
250.

Napisano 06 kwietnia 2010 - 21:22
Napisano 06 kwietnia 2010 - 21:32
acha akurat zaniżyłeśczas zaniżyć poziom
Napisano 07 kwietnia 2010 - 18:25
czas zaniżyć poziom
Napisano 07 kwietnia 2010 - 23:17
Napisano 08 kwietnia 2010 - 12:44
Napisano 08 kwietnia 2010 - 14:56
Napisano 08 kwietnia 2010 - 22:17
Mam zamiar się zmierzyć z tematem i mam pytanie odnośnie techniki "na pień"
Jaki wysoki jest takie pień do którego jak rozumiem wykłada się smakołyki??
Napisano 09 kwietnia 2010 - 08:04
Napisano 11 kwietnia 2010 - 22:28
Napisano 16 kwietnia 2010 - 12:08
Napisano 16 kwietnia 2010 - 12:20
Napisano 13 maja 2010 - 22:51
Napisano 14 maja 2010 - 06:27
Napisano 14 maja 2010 - 06:33
Napisano 14 maja 2010 - 14:42
Sprzęt: NIKON D300; 18-70DX; Tamron 150-600; SIGMA 50/2.8 MACRO, SIGMA 10-20, AF-S 300/4 1.4 1.7
Moja wizytówka
Napisano 14 maja 2010 - 16:49
Napisano 14 maja 2010 - 22:52
Napisano 15 maja 2010 - 22:33
Napisano 17 maja 2010 - 09:33
Napisano 17 maja 2010 - 10:54
Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|
Kret - Talpa europaea |
|
![]()
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych