Napisano 02 stycznia 2010 - 22:45
dziwne eh ...
zwivmc, po primo wysuwasz zbyt daleko idące osądy na temat mojej osoby. Każdy ma swoje wyobrażenie o swoim idelanym kadrze i o tym co chciałby widzieć nad łóżkiem w sypialni i za przeproszeniem nic Ci do tego, co ja uważam u siebie jako dobre a co nie. Nie robię tego dla Ciebie więc daruj sobie, bo jak chciałeś mnie obrazić to narazie słabo Ci idzie. Żeby rozwinąć myśl technicznego zaplecza to czterysetką o świetle 5.6 nie przeskoczę ciemnicy, nie zrobię zdjęcia przy dobrym iso w rozsądnych czasach gwarantujących mi dobre technicznie zdjęcie. A ciemnych , pochmurnych dni w naszej strefie klimatycznej o tej porze roku wybacz nie brakuje. Ideałem byłoby robić niekropowane klatki, w moim zamyśle z piękną dynamiką w tle bez obciętych lotek chociażby przy idealnym ciepłym lekko czerwonym świetle albo grożnie spoglądającego bielika, łypiącego okiem w zamieci śnieżnej, gdzie nie ma ni kszty slońca a światło wydaje się ostatnim sprzymierzeńcem. Jak znasz rozwiązanie dla takich sytuacji proszę podyskutujmy. Wykrztuśl z Siebie coś więcej niż do tej pory.
lukaszmik, faceci zawsze pozostają rozwydrzonymi dzieciakami ? Boli Cię coś ? Wypowiadam się tak samo jak większośc na forum i nie zuważyłam żebym była jakąs wyrocznią. Może chodzi o to , że nie jestem facetem ? I bardziej rzucam się w oczy ? Jak i Ciebie coś trapi zapraszam również na pw albo lepiej gg. Coś denerwuje w moich wypowiedziach , zachowaniu napisz. Może masz rację, nie wiem. Ulży jak się wyprowadzę ?
michalv, Tobie również się oberwie. Chłopaki mają rację, dziwnie zareagowałeś.
1507, co do badyla spróbowałabym obciąć tą "trzecią" gałąż na której chyba umiejscowiłeś mięso. Chodzi mi o tą co zasłania myszaka. Na moje oko za dużo ich tam, niepotrzebny zawalikadr. 544 podoba mi się, choć z chęcią zobaczyłabym wersję z większą ilością dołu, być może okazałoby się, że jest gorsza. Trudno ocenić. Ale to tylko moje subiektywne odczucia jak ktoś trafnie zauważył daleko mi do doskonałości. Choć nigdy tak o sobie nie pisałam.
Nie wiem dziś faceci się na mnie uwzieli ....
"Żyjemy w niebezpiecznej epoce. Ludzie zdobyli kontrolę nad przyrodą, zanim zdobyli kontrolę nad sobą."
Albert Schweitzer (1875 - 1965)
http://myroniuk.wix.com/wildlife