74 bardzo dobre.
Napisano 13 grudnia 2011 - 16:21
Napisano 13 grudnia 2011 - 17:35
Vanitas vanitatum et omnia vanitas.
Napisano 20 grudnia 2011 - 15:33
Generalnie, jak ktoś lubi góry, niech bierze kredyt, okrada bank, sprzedaje samochód i jedzie, wrażenia na całe życie, do tego zarażenie tematem -
w zeszłym roku miała być powtórka inną trasą wraz ze zdobyciem sześciotysięcznika, ale nie wypaliło z powodów finansowych. Może za rok się uda, wszystko już jest przygotowane.
Witryna autorska: wf.fotoprzyroda.pl
Napisano 22 grudnia 2011 - 12:42
Nie mam niestety zdjęć z drogi na dół, powiem Ci tylko, że była to szybka ewakuacja przed nadchodzącą dupówąTeraz na dół poprosimy...
Ooo...czyżbyś reflektował? Rozmawiałem niedawno z Krzysztofem, jest wstępny gryplan na przyszły rokJak coś pamiętaj o mnie.
No może trochę w tym racji jest, mianowicie :A ja nie wierzę, ze Krzysiek tam był. Na żadnym zdjęciu go nie ma. Nie wierzę, że nie dawałby aparatu przypadkowo spotaknym turystom, żeby mu zrobili zdjecie
![]()
![]()
89. najpierw kazali mi zrobić się na bóstwo
90. potem kazali nosić jakieś rury
91. na koniec wyjazdu kazali pracować w międzynarodowej sieci
Napisano 22 grudnia 2011 - 20:30
Wątek zacny tylko auto jakiś nie tego...Nie dziękuję natomiast Michalv'owi za wredne insynuacje i proszę nie zaglądać mi tu do tak zacnego wątku
90. potem kazali nosić jakieś rury
Właściwy człowiek na właściwym miejscu...na koniec wyjazdu kazali pracować w międzynarodowej sieci
W nagrodę za kilka kolejnych dni na kolacji czekała polska śliwowica, nietety nie mam zdjęć
Sprzęt: NIKON D300; 18-70DX; Tamron 150-600; SIGMA 50/2.8 MACRO, SIGMA 10-20, AF-S 300/4 1.4 1.7
Moja wizytówka
Napisano 24 grudnia 2011 - 13:01
Ooo...czyżbyś reflektował? Rozmawiałem niedawno z Krzysztofem, jest wstępny gryplan na przyszły rok
![]()
Witryna autorska: wf.fotoprzyroda.pl
Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|
Himalaje na Bemowie - piknik rodzinny |
|
![]()
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych