Adrian moim zdaniem w "leżącym" prostokącie jest lepsze od tego "ciasnego".. ale... zauważ, że on "idzie" w lewą stronę, i przy tym układzie zaraz zaryje rogami w lewy bok zdjęcia. Co prawda, przy takim kadrowaniu jak teraz widać, że ma d.... , ale chyba tu jednak wybiłbym samą głowę, bo to ona robi klimat zdjęcia.. a głowa zaraz walnie w lewy bok.. oj walnie.. 
Adrian , kolega
Ataman dokladniej rozwinal mysl , ktora ja w krotki i zwiezly sposob napisalem . Sorki , ze od razu nie opisalem Tobie calej mojej mysli , sadzilem , ze znasz podstawy kadrowania i odpisalem jedynie sugerujac Tobie , co i jak . Kiedy ponownie umiesciles zdjecie , ja bylem juz w pracy i dopiero dzisiaj rano zauwazylem Twoje ponownie skadrowane zdjecie . Wtedy bylo juz za pozno . Sorki
Co do sugestii umieszczenia moich zdjec do tematycznych , to uwazam , ze powinny tu zostac .
Na 95 bezposrednio za bykiem stoi drzewo , ktore rozprasza uwage , natomiast na 96 szumy skopaly jakosc

Mam nadzieje , ze bekowisko rozkreci sie na dobre i ze bede mial jeszcze okazje umiescic lepsze zdjecia w tematycznych . Dziekuje Wszystkim za pochlebne recenzje , to mnie jeszcze bardziej motywuje w rozwijaniu mojej pasji
1507 , szacuneczek za 101 , bo patrzac na iso to jasno nie Miales , a zdjecie wyszlo naprawde fajnie .