maksymalna ilość nieprzeczytanych postów
Napisano 17 października 2010 - 17:01
Ilość usuniętych nieczytanych postów: 93
Aby nie otrzymywać tego komunikatu, przeczytaj oznaczone tematy, lub oznacz wszystkie jako przeczytane.
W każdej chwili możesz skorzystać z wyszukiwarki postów aby odszukać posty napisane w ciągu ostatniego wybranego czasu.
czy ten monit jest niezbędny?na innych forach po glosowaniu na podobnym podforum (dot. organizacji forum) taki komunikat został wyłączony.
Z uwagi na brak czasu nie mam możliwości czytać wszystkiego, interesuje mnie kilka postów czy tez for (np. grupy regionalne). Za każdym razem kiedy dostane na maila z linkiem do tematu muszę dwa razy w niego klikać. Pierwsze to info powyżej a drugie dopiero właściwa treść
Napisano 17 października 2010 - 18:17
Napisano 17 października 2010 - 19:12
Napisano 17 października 2010 - 19:15
Napisano 17 października 2010 - 19:42
no takiej odpowiedzi się nie spodziewałem..... eh
To nie jest koncert życzen
Napisano 17 października 2010 - 19:47
i nie lista przebojow.To nie jest koncert życzen
nie rozumiem w czym Ci ten komunikat przeszkadza?
Napisano 17 października 2010 - 19:50
W tym, że zamiast odświeżyć normalnie stronę trzeba go obejrzeć i jeszcze raz kliknąćnie rozumiem w czym Ci ten komunikat przeszkadza?
Napisano 17 października 2010 - 19:54
W tym, że zamiast odświeżyć normalnie stronę trzeba go obejrzeć i jeszcze raz kliknąćnie rozumiem w czym Ci ten komunikat przeszkadza?
Jak mawiają dziadowie, klawisz F5 załatwia sprawę.
Przynajmniej w Mozilli, nie wiem, jak inne przeglądarki. Nie trzeba nigdzie klikać myszką.
C40D | T17-50 F/2.8 | C85 F/1.8 | S150 F/2.8
www.2obiektywy.pl
Napisano 17 października 2010 - 20:03
Napisano 17 października 2010 - 20:15
Nie wiem jak Ty, ale ja nie trzymam cały czas dłoni na klawiszu F5. Poza tym każde kliknięcie to zmarnowane milisekundy. W tym czasie można na przykład posortować zbiór tysięcy danych. Mówię tu tylko o czasie potrzebnym na reakcję użytkownika. Do tego dochodzi konieczność dodatkowego wygenerowania strony, co wiąże się z około 20 zapytaniami SQL i zwłoką dochodzącą do jednej trzeciej, a czasem nawet pół sekundy.Jak mawiają dziadowie, klawisz F5 załatwia sprawę.
kurdeniewiemco, teraz pomnóż to przez liczbę użytkowników, którzy nie czytają każdego postu na forum, zauważ, że problem pojawia się u każdego z nich kilka razy dziennie i okaże się, że ten komunikat pochłonął już czas, w jakim można by na przykład odchować rannego pisklaka. Czy ktoś powie w końcu dość i pomoże tym bezbronnym stworzeniom?
No a tak poważnie, irytujący jest ten komunikat.
Napisano 17 października 2010 - 20:55
Napisano 18 października 2010 - 09:05
nawet jeśli na końcu tej wypowiedzi jest emotikon to ja już w tym temacie nie zabieram głosu.... zaraz się dowiem że jestem tu nowy a psuje forum lub coś w ten deseń.To nie jest koncert życzen
moja sugestia powstała na podstawie doświadczeń z innego forum.jeronimo, - podpisuję się pod Twoją sugestią usunięcia tego monitu.
Inne forum inni ludzie no i inne "władze forum"....
pozdrawiam z mojej strony to EOT
Napisano 18 października 2010 - 09:56
Limit nieprzeczytanych postów musi pozostać, komunikat pewnie można by usunąć.
Gra nie warta świeczki, idzie się przyzwyczaić.
Większość for ma ten komunikat.