Nie wiem dlaczego tak szybko zamknięto wątek o odstrzale łosi ale moim zdaniem na forum fotoprzyrodników o takich rzeczach należy pisać.
W sieci aż wrze a tutaj jakieś lobby myśliwskie natychmiast niszczy każdy podobny temat.
A sprawa moim zdaniem nie jest taka oczywista .
Otóż wiem że prof. Mirosław Ratkiewicz główny organizator "krwawych badań" jest aktywnym gościem imprez łowieckich.
m.in. Festiwal Kultury łowieckiej Węgorzewo 2010.
W związku z tym mam pytanie:
czy profesor jest myśliwym.?
czy obecność profesora na imprezach łowieckich w połączeniu z owymi "badaniami" nie ma związku.?
Kim byli dzielni myśliwi którzy dostąpili zaszczytu odstrzału tych 42 sztuk łosi.?
Może ktoś ma dostęp do takich danych?
Jeszcze o odstrzale łosi
Rozpoczęty przez Marek__ZZ, 22 lis 2010 22:06
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 22 listopada 2010 - 22:06
przypominam że malarstwo Vincenta van Gogha było dla współczesnych nic nie warte
#2 (Michał Vogelgesang)
Napisano 22 listopada 2010 - 22:17
5.1. Forum ma charakter przyrodniczy, z tego względu wątki i posty o tematyce łowieckiej będą usuwane.
Ten zapis w egulaminie i moje doświadczenie z tego forum upoważnia mnie do zamknięcia również i tego wątku.
Marku, mam nadzieję, że to zrozumiesz. Odpowiedzi na swoje pytania nt łowiectwa spróbuj poszukać na innych forach.
Ten zapis w egulaminie i moje doświadczenie z tego forum upoważnia mnie do zamknięcia również i tego wątku.
Marku, mam nadzieję, że to zrozumiesz. Odpowiedzi na swoje pytania nt łowiectwa spróbuj poszukać na innych forach.
Sprzęt: NIKON D300; 18-70DX; Tamron 150-600; SIGMA 50/2.8 MACRO, SIGMA 10-20, AF-S 300/4 1.4 1.7
Moja wizytówka