Jednakże razem z morav zrobimy wszystko, aby to nie nastąpiło. Mamy ndzieję, że przyłączycie się do nas

Kluczowy wedlug mnie jest pierwszy miesiac- dwa. Jezeli przez ten czas wytworzy sie miła atmosfera nawet kilkunastu osob, którzy bedą chętnie razem konwersować, to myśle, że forum utrzyma się i będzie się rozwijać.
Podjeliśmy pewne kroki aby rozreklamować forum i podejmiemy zapewne kolejne

Na poczatek morav rozglosil na innych forach związanych z fotografią o tym forum. Tak wiec pierwsi użytkownicy zapewne tym źródłem dostali się tutaj.
Forum jest pozycjonowane w wyszukiwarkach na słowa kluczowe z nim związane (pozycjonowanie to moja działka

Wybralem na poczatek slowa kluczowe:
Forum Fotograficzne
Forum Fotografii Przyrodniczej
Forum Przyrodnicze
Fotografia Przyrodnicza
Fotografia
Przyroda
Zwierzeta
Rosliny
Kwiaty
Jednak zanim pozycjonowanie zacznie przynosic swoje efekty, musi uplynac troche czasu

Mamy jeszcze kilka pomyslow na reklame, poznamy jednak rowniez Wasze sugestie i propozycje dotyczace rozwoju forum.
Podawajcie rowniez co jeszcze mozna poprawic, ulepszyc? Co byscie zmienili, co usuneli, jak podzielic kategorie itp., itd.
Myslimy o jakims logo forum, zastanawiamy sie jednak nad jego forma i ksztaltem, jezeli macie jakies sugestie to rowniez zapraszamy