@krzysiek_k1,ok,dzięki
Pozdrawiam
Napisano 25 lipca 2014 - 21:03
Witam,mam problem z moją fotopułapką,mam ten model http://bushnell.eu/e...phy-cam/119436/
po włączeniu w tryb SETUP nie działa wyświetlacz, natomiast działa czujnik ruchu, co sygnalizuje migająca dioda po wykryciu ruchu.
W trybie pracy ON fotopułapka nie robi zdjęć,ani nie tworzy na karcie pamięci folderów zapisu.
Myślałem, że to może przez słabe baterie?
Miał ktoś podobny problem?
Pozdrawiam
Napisano 28 lipca 2014 - 07:40
Ewidentne uszkodzenie elektroniczne, też takie miałem, znalazłem elektronika który mi w tym grzebał. Naprawił mi dwie z pięciu uszkodzonych fotopułąpek. Koszt naprawy 150 zł/ szt. naprawionej. Jeśli chcesz napisz na PW dam Ci jego namiary.
Kris
Napisano 12 października 2014 - 18:43
Fotopułapka nie została naprawiona,elektronik mówił,że to coś z oprogramowaniem.Próbowałem wgrać aktualizacje, ale coś jest nie tak.
@krzysiek_k1,wgrywałeś coś do twoich fotopułapek?
Napisano 13 października 2014 - 07:05
W tych uszkodzonych nie udało mi się wgrać nowego softu, w dobrej chyba kiedyś wymieniłem z amerykańskiego na europejski ( stopnie F na C )
Kris
Napisano 18 listopada 2014 - 22:09
Mam problem z jednym bushnelem
W starszym modelu mam normalny podgląd zdjęć na wyświetlaczu (Setup+OK) a w tym nowym modelu HD 119537 nie mogę dojść jak otworzyć podgląd.
W tym nowym samo menu też jest nieco inne, ale intuicyjne i też łatwo się ustawia. Jednak po opcji SETUP-OK wyświetla się tylko ilość zrobionych zdjęć, ale brak podglądu.
Napisano 26 grudnia 2014 - 12:39
Użytkownik piotr14 edytował ten post 26 grudnia 2014 - 12:40
Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|
[S] Zdjęcia z mojej wystawy |
|
||
Wilki w mojej okolicy? |
|
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych