Witam,
Macie może jakieś ciekawe wabiki mp3? mam kilka ale się nie bardzo sprawdzają. Potrzebuje coś na sarnę i lisa, mam pisk koźlęcia i myszy ale słabo to działa..może coś innego macie?
Wabiki mp3
Rozpoczęty przez arturmsi, 05 kwi 2012 20:00
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 kwietnia 2012 - 20:00
Napisano 05 kwietnia 2012 - 21:08
Witam,
Macie może jakieś ciekawe wabiki mp3? mam kilka ale się nie bardzo sprawdzają. Potrzebuje coś na sarnę i lisa, mam pisk koźlęcia i myszy ale słabo to działa..może coś innego macie?
Kliknij w ten link: www.google.pl w oknie, które się otworzy wpisz: "wabiki mp3" i kliknij ENTER.
Vanitas vanitatum et omnia vanitas.
Napisano 06 kwietnia 2012 - 00:07
uwierz, że zrobiłem tak wiele razy wcześniej, i mam wabiki z różnych portali, jednak na sarnę i lisa oprócz paru powtarzających się, nie ma nic nowego. A chciałbym poznać te, które są sprawdzone. Możliwe, że okażą się te same które mam, może wtedy przekonam się do ich używania. A taka zgryźliwość nie była wcale potrzebna w temacie ;]
#4 (Arkadiusz)
Napisano 06 kwietnia 2012 - 03:35
arturmsi, wiesz jak "pisk koźlęcia" stresuje kozę?! Zastanów się czy warto stresować zwierzęta zwłaszcza, że sarny można podejść bardzo blisko-wystarczy trochę cierpliwości i dobry wiatr.
Napisano 06 kwietnia 2012 - 08:08
arturmsi, w ogóle nie wab na pisk koźlęcia. Lisa też łatwiej zwabić jakimś mięskiem.
D90, 18-200mm