Nikt nie lubi, ale jeśli jest szczera, rzeczowa i grzecznie przekazana to trzeba ją przyjąc. Inna sprawa jak ktoś "kawę na ławę" wywala niegrzecznie, po chamsku, albo po prostu złośliwie. Wtedy jest nieprzjjemnie i rodzą się jakieś animozje itp.nie lubie krytyk
moja historia
Rozpoczęty przez kasiam, 26 gru 2006 15:09
27 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28 grudnia 2006 - 17:36
Napisano 28 grudnia 2006 - 17:38
Czasem dobrze jest tak 'kawę na ławę' Na krytyki trzeba być gotowym, przyjąć i ew. wyciągnąć wnioski Inaczej będzie ciężko w życiu, bo krytyki się nie uniknie. Kurcze, ja tam zawsze się cieszyłem z jakiejkolwiek krytyki
Napisano 28 grudnia 2006 - 17:42
ok wpożąku. Przyjęłam . Krytyki nawed dostawalam , ale lubie niedostawać jak dostaje do przyjmuje z honorem , i stosuje się do nich szczegółowo. :->
Napisano 28 grudnia 2006 - 17:46
No i już lepiej Masz jakieś fotki? chcesz coś powiedzieć o naszych? wal!
Napisano 28 grudnia 2006 - 17:51
narazie chce coś powiedzieć o waszych , ale nei wiem gdzie mam szukać.... chodzi mi o taką główną galerie do opini i oceny.... gdzie to moge znaleźć
Napisano 28 grudnia 2006 - 17:52
Każdy wątek zawiera zdjęcia które możesz komentować. Sporo już tego, ale warto pogrzebać bo bywają naprawdę genialne zdjęcia...
Napisano 28 grudnia 2006 - 17:53
to ewź mi podaj tematy jakieś jestem od niedawnan aforum nie wiem gdzie mam szukać fajnych ....
Napisano 28 grudnia 2006 - 18:34
Każdy jest fajny po prostu otwórz pierwszy lepszy z działy o zwierzętach albo roślinach i voila!