wwx, gratuluje piskliwca, kowalik super, ciekawe czy czarny z hodowli
piotr14, dokładnie szkoda ostrości przy sarenkach, a padalec bardzo fajny
cybulorz, racja trudny model, ale warto pomęczyć się nad nim
dorota80, nie zaglądałem jeszcze do tematycznych, ale mam nadzieje, że żurawie też tam wrzuciłaś? Świetne ujęcia.
Max13, gruber16 146, 150 ładne szersze kadry
cervus, 147. świetny widok
ciechus piękny przegląd gatunkowy, zdjęcia super
michallisk, 163 i wreszcie wiosna
Max13, wspaniały rudzik
fotosnajper, ciągle mi jakoś brakuje u Ciebie światła. Może to wina sprzętu, obróbki czy jednak ciągle u Ciebie jest zima?
Agro, Michk ładne modele
Macco38, u Ciebie można się poczuć jak w Afryce

)
slonko_k, słodkie futrzaki, szkoda, że nieostre
UDILEK, piękny kolos
Gołąbki, zdjęcia coraz lepsze. Edit po przeczytaniu ostatnich Waszych komentarzy. Nie ma co się denerwować, często zdjęcia przechodzą bez echa. Do tego powiedzmy, sobie szczerze koty czy pospolite ptaki naprawdę muszą być na zdjęciach rewelacyjne, żeby dłużej oglądający nimi się zainteresował. Nie ma co się zniechęcać, moje zdjęcia na początku były naprawdę fatalne. A teraz już są nawet niezłe. Ale cały czas idę do przodu. Trzeba się rozwijać. Czytać forum, porównywać zdjęcia i wyciągać wnioski z pracy innych i swoich. Do tego czatownia, namiot, maskowanie to wszystko udoskonalać.
Spojrzałem na historie Waszych zdjęć i sami powinniście wyciągnąć wnioski, że np zdjęcia z widocznym mięsem czy kawałkiem jakieś ludzkiej budowli mają mnie uroku lub nie mają go wcale. Jak dla mnie, gdyby zdjęcie wróbla miało standardowe wymiary byłoby naprawdę dobrym jakościowo ujęciem.
mmlolek, może nie żurki, ale też ładne!
fabio87, żurawie ładnie pokazane, ale pewnie światło przydałoby się
ShedirAchird relaksujące widoki
Yoshumitsu, super miś! i chyba jednak jego miejsce jest w tematycznych
kerko bardzo fajne futra
monia77, zdjęcia i przegląd gatunkowy super, a krętogłowa zadroszczę
MUSTANG_71, piękne widoki
Trochę ode mnie... Brak czasu, więc przysiadłem nad śmieszkami - godzinkę po pracy w poniedziałek i wtorek.
318.

319.
320.
321.
322.

323.

324.

325.