Ok, wkurzony byłem nieco, wybaczcie, zdjęcia robie od 20 lat, a tyle to nawet niektórzy z Was nawet nie mają, więc wiem, co mogę pokazywać, a co nie.
Porozdzielam te kwiaty do poszczególnych wątków, te co już są, lub założe nowe, jeśli takowych nie ma. Mam zamiar w tym roku poświęcić dużo uwagi leśnym i łąkowym kwiatom.
I teraz piszesz rozsądnie,
Jesteś dorosłym i doświadczonym fotografem, a na naszym forum wszystko jest dla takich ludzi dostępne, tylko troszkę zasad trzeba się trzymać.
Co do bałaganu, to przyznam że w czasie gdy była mniejsza ilość bezosobowych wątków, czyli takich które zakładał pierwszy z fotką a następni dokładali swoje było jeszcze całkiem nieżle, teraz gdy zakładane są jakby własne tematy, powtarzające dla przykładu te same rośliny czy zwierzę robi się zamieszanie, i choć teoretycznie dorobek forum się powiększa to coraz trudniej znależć coś co nas interesuje, bo i często nazwy tematów są typu "PTAKI TOMAJKA"

(oczywiście takiego nie założyłem i nie założę, od tego jest inne forum, typu galeria) czego z założenia mieliśmy unikać.
Inną sprawą jest WOLNY TEMAT, ale tu nie zabieram głosu bo tam jest samowola, ale też szkoda gdy wartościowe fotki i komentarze giną w bełkocie o dyrdymałach.