Ariston dobrze mówi Może to i Mercedes, ale trza z nim do serwisu Poprzednia wersja była o wieeeele bardziej czytelna i bardziej przyjazna. Jesteśmy na forum foto przyrodniczej, a las lubi prostote, jak samochód to uaz, jak buty to gumofilce...
Kolejny minus, to taki, że klikając w nick użytkownika wchodzimy w jego profil, a nie kopiujemy go do tworzonego posta. W poprzedniej wersji wystarczyło kliknąć na nick i już przechodziliśmy do tworzenia posta i nazwe użytkownika mieliśmy fajnie pogrubioną no i nei trzeba było po kilka razy sprawdzać pisownię trudnych nieraz nicków
No i dalej nie wiem czego to wina, ale u mnie tematy łądują się i łądują... końca nie widać, poprzednio chodziło szybciej.
I jeszcze jedno W poprzedniej wersji była fantastyczna możliwośc dodawania do ignorowanych, tematów, które nas nie interesują Ja miałem ponad 8 stron ignorowanych, które mnie nie interesują i wyświetlały mi się tylko te które bym sobie życzył - szybciej się przeglądało forum. Warto o tym pomysleć i w tej wersji
I jeszcze wg mnie warto pomysleć nad opcją najechania kursorem na tytuł tematu/wątku i wyświetlanie się w ramce piewszego i ostatniego postu, znowu wzorem z wersji poprzedniej
Użytkownik slawoj edytował ten post 01 września 2013 - 21:35