Fajnie jest w takiej "bandzie" fotografowac ???
Ja tam wole sam i po cichu
Zdjęcia bardzo fajne... Sowy szkoda, bo nie wierze że jej "psycha nie siadła" jak tylu fotografów ganiało
Napisano 14 listopada 2013 - 16:34
Zdjęcia bardzo fajne... Sowy szkoda, bo nie wierze że jej "psycha nie siadła" jak tylu fotografów ganiało
Napisano 14 listopada 2013 - 19:07
Jak przeczytałem o ilości ludzi, utwierdziłem się w przekonaniu, że dobrze zrobiłem jadąc w inne miejsce. Może nie było rewelacji fotograficznych ale przez większość dnia nie spotykałem osobników z gatunku "człowiek".
Nie zagłębiając się w kwestje etyczne (to oddzielny temat), jeszcze raz gratuluję doskonałych ujęć, bardzo fajnie się je ogląda.
Napisano 14 listopada 2013 - 20:29
Tomku, skok przez płot bardzo fajnie wyszedł
Napisano 15 listopada 2013 - 22:17
Mi kiedyś zarzucano jako całkiem nieetyczne fotografowanie zimą krogulców w okolicy karmnika. Ta sama osoba jednak piała z zachwytu nad zdjęcia sów celowo wabionymi przy użyciu żywych myszy ( nie wiem czy kupne czy łapane w żywołapki, oczywiście potem zjadane przez sowy).
Osobiście nie potrafiłem zrozumieć skąd taki rozdźwięk w traktowaniu takich spraw?
Może faktycznie to nie miejsce na te duskusje.
Wg mnie to sporo osób, komentując zdjęcia nie patrzy tak na zdjęcie, co na autora... i tak naprawdę komentuje sie autora... Pan MM jest niezłym gwiazdorem i ma sporo swoich fanów, którzy są ślepi na inne fakty przy zdjęciach tego autora, a ktorzy innym osobą wytkną sporo mniejszych lub większych mankamentów...
Napisano 24 listopada 2013 - 23:01
Napisano 15 sierpnia 2014 - 23:15
Nie mam tak ładnego zdjęcia jak poprzednicy, ale drugi osobnik w wątku też się liczy
15.
Napisano 16 sierpnia 2014 - 05:36
Użytkownik Leśnik edytował ten post 16 sierpnia 2014 - 05:37
Napisano 16 sierpnia 2014 - 08:16
Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|
dofiansowanie konta |
|
|
|
Hasselblad Masters 2016 - głosowanie |
|