Hej,
pytanie trochę nietypowe, ale poszukuję sklepu/strony/miejsca gdzie zdjęcia można wywołać w formie plakatu, zdjęć a la polaroid lub po prostu nadrukować je w nietypowy sposób, na nietypowej nawierzchni jadalnej lub nie itp.
Moja przyjaciółka ma niebawem urodziny i z tej okazji chciałabym sprawić jej wyjątkowy prezent - pasjonuje ją fotografia przyrody i chciałam jej kilkanaście takich zdjęć wywołać/wydrukować - ale nie chcę aby była to forma albumu ze zdjęciami - chciałabym coś takiego bardziej...hmmm super
Czy ktoś słyszał o czymś takim? W Poznaniu nie widziałam niczego takiego, więc może strona internetowa gdzie mogę wgrać fotki i potem mi coś takiego prześlą?
Będę bardzo zobowiązana.
Dziękuję,
Marysia
Nietypowe wywoływanie/drukowanie zdjęć na prezent
#1 (Marysia S)
Napisano 17 marca 2014 - 00:23
Napisano 19 marca 2014 - 11:38
U mnie w prawie każdym punkcie ksero można wydrukować zdjęcie na jakimś większym formacie papieru, np do fototapety, albo nadruk na kubkach, można też u nich drukować na tafli szkła bądź pleksi. Jak w zwykłym ksero nie ma to można udać się gdzieś gdzie zajmują się reklamą, bo oni na pewno mają kontakt z dobrymi drukarniami.
Nikon D300 + S17-70 Macro, S 120-400
Napisano 28 marca 2014 - 09:04
Z mojej strony mogę polecić firmę dimlab.pl, mają wiele różnych możliwości wydruku i z tego co wiem to plakaty z pewnością wydrukują, oprócz tego to mają możliwość drukowania foto książek, warto zadzwonić i zapytać, może coś się trafi