Względem cieni, to dobłysnąć by lekko, a miejsce (zdjęcia) coraz ciekawsze.
Rezerwat "Skałki Piekło pod Niekłaniem"
Napisano 01 czerwca 2015 - 21:02
19, 20 i 23 bardzo mi sie spodobały.
#23 (Paweł Chocha)
Napisano 03 czerwca 2015 - 20:52
Jacenty, Roby - Dziękuję wam za odwiedziny w tym wątku:) Miło mi, że ktoś tu zagląda:) Faktycznie mogłem trochę cienie doświetlić. Dzięki za komentarze.
Nieopodal głównego masywu skalnego, który dotychczas pokazywałem, jest więcej nieco mniejszych zgrupowań skał, które połączone są ścieżką dla zwiedzających i także wchodzą w skład rezerwatu:
24.
25.
#24 (Piotrek)
Napisano 05 czerwca 2015 - 18:42
@Animus poprzednie fotografie ujęte z jak najbardziej ciekawej perspektywy, pokazują jak duże są te skały, a jak mały człowiek. Mnie się podobają, tylko może warto by było wystemplować napisy na skałach. Wg. mnie szpecą i burzą klimat tych zdjęć.
24 i 25 treściwe, kontrastowe. Ładnie się prezentują
#25 (Paweł Chocha)
Napisano 05 czerwca 2015 - 20:38
Dziękuję Arti za obejrzenie zdjęć. Te napisy mnie też denerwują, ale to byłoby w niektórych przypadkach więcej stęplowania niż "skały macierzystej" Nie mam tyle cierpliwości pomimo tego, że klimat zdjęć faktycznie mógłby zyskać bez napisów:)
26.
27.
28.
#26 (Paweł Chocha)
Napisano 10 czerwca 2015 - 19:47
29.
30.
31.
#28 (Piotrek)
Napisano 11 czerwca 2015 - 13:15
@Animus widzę, że znalazło się też miejsce dla detalu na 41. Fajnie. Widziałem, też wystające korzenie na którejś z fotografii
Szkoda, że mam tak daleko. Jednak jak będę w okolicy, to na bank odwiedzę to miejsce, bo prezentujesz je znakomicie
#29 (Paweł Chocha)
Napisano 11 czerwca 2015 - 21:13
Roby, Arti - Dziękuję Wam za zainteresowanie tematem oraz za odwiedziny i komentarze do zdjęć. Miejsce faktycznie jest urokliwe i ciekawe, a czy dobrze je pokazuję? Cóż - nic lepiej tego nie zweryfikuje jak tylko osobiście tam pojechać i zwiedzać Na razie muszę kończyć opowieść o tym rezerwacie, bo wyczerpałem dokumentację fotograficzną. Niemniej jednak lasy pod Stąporkowem oraz "Skałki Piekło pod Niekłaniem" są miejscem wartym odwiedzin w różnych porach roku. I zapewne jeszcze tam się wybiorę Może ktoś jeszcze zamieści tu zdjęcia? Pozdrawiam wszystkich odwiedzających ten wątek
Napisano 26 maja 2017 - 21:21
fajne