Fotki tutaj większość z nas traktuje jako trofea, na podobieństwo myślistwa, byłem widziałem i chcem się tym z wami podzielić, ot taka była filozofia FP.
Ups! Chyba znowu trafiłem na złe forum, bo we mnie nie ma nic z myśliwego...
nigdy tez nie kompletowałem sprzętu na zaś... mój sprzęt rósł, będąc prawie zawsze deczko w tyle za moimi potrzebami i umiejętnościami... tak więc moje podejście do fotografii jest zupełnie inne niż większości tu obecnych...
Zdjęcia robię wyłącznie po to by dać upust mojej kreatywności - pasji tworzenia, a pokazuje je innym, by zaprezentować jak ja postrzegam otaczjący nas świat.
No ale trzeba by pomyśleć powoli o EOT, bo to chyba nie ten wątek...
Wiem że to OT ale Pyziku drogi nie jesteś tu sam. Może ja nie mam takiego doświadczenia fotograficznego jak Ty ale moja fotografia powolutku ewoluuje w podobnym kierunku jak Twoja. To znaczy że nie tylko treść zdjęcia jest istotna ale też forma. Faktem jest że część użytkowników chce tutaj po prostu pokazywać swoje "pstryki", jednak musisz nad tym przejść do porządku dziennego. Niestety nie jest to forum typowo artystyczne ale na pewno znajdziesz tutaj miejsce dla Siebie.