Droga społeczności, widzę że pojawia się ten pomysł co jakiś czas - może warto w końcu wprowadzić go w życie?
Co wy na to żeby spotkać się w połowie października - oczywiście w weekend, poznać się osobiście, porozmawiać, wymienić doświadczenia, pooglądać zdjęcia na papierze lub na rzutniku.
Może weekend 14-15 październik? Jeśli będziemy mieli szczęście - pogoda może jeszcze dopisać- piękna złota jesień sprzyja pięknym fotografiom - więc warto byłoby wybrać się przy tej okazji w jakieś urocze miejsce? Ja optowałbym za górami - może Pieniny?
Marzy mi się plener o wschodzie słońca jesienią na Sokolicy... W Pieninach jest wiele miejsc gdzie można byłoby się zatrzymać, wynająć pokoje, rozpalić ognisko?
Oczywiście - to tylko propozycja - ja generalnie jestem otwarty na inne propozycje także.
Myślę jednak że nie ma co odkładać tego na dalsze terminy - jeśli powiemy że może w przyszłym roku... albo w nieokreślonym jakimś innym terminie - może nam się nie udać...
Co wy na to? Piszcie - kto jest chętny? Myślę że można spokojnie się też umawiać na wspólny dojazd. Ja na przykład jechałbym z Ząbek (tuż obok Warszawy) i spokojnie mogę wziąć trzy osoby do samochodu. Wiem że to już szczegóły - ale gdyby taki wyjazd wypalił - pewnie jechałbym na niego w piątek wieczorem- tak żeby przenocować już na miejscu, w sobotę na luzie się odprężyć - i w niedzielę wieczorem powrót.