Monika - zapraszamy!!!
waham się
Napisano 09 października 2017 - 13:09
Monika - zapraszamy!!!
waham się
Napisano 09 października 2017 - 21:17
Napisano 10 października 2017 - 07:56
Napisano 10 października 2017 - 08:32
Jeśli chodzi o sprawy organizacyjne. Dzisiaj rano dostałem numer konta, przelałem 200 zł tytułem zaliczki. Pani z Ośrodka na początku zasugerowała żeby zapłacić całą kwotę - ale finalnie ustaliłem z nią że całość opłacimy po przyjeździe w piątek - także gorąca prośba weźcie gotówkę, nie wiem czy można tam będzie płacić kartą, poza tym trzeba będzie pewnie opłacić całą rezerwację od razu.
O której planujecie być na miejscu?
Ja myślę że wyjadę z Warszawy około 17:30 - 18:00 więc na miejscu będę około 22, w zależności od korków.
Pytanie do @Roby i @michalv - zgrywamy się jakoś na wspólną podróż? jakby co - mam miejsca w samochodzie, dajcie znać.
Napisano 10 października 2017 - 08:48
Widzę,że wszystko się dopina. Wschód słońca jest ok.7.
Dokładnie 7:15 w sobotę, ale to już trochę późno.
Ja w sobotę i niedzielę służę za przewodnika.
Oooo tak, bo kompletnie nie znam terenu. Planuję wyjechać z Brwinowa ok. 11:00, ze trzy godziny trzeba jechać plus bramki, kawa itp. Chciałbym dołączyć się do Was po południu i później na zachód, ale też mieć czas na rozeznanie, gdzie na pewniaka pójść rano w niedzielę.
Wschody/zachody:
http://app.photoephe...1010093500+0200
Pogoda:
https://www.yr.no/pl...ałac/long.html
Oczywiście wypogodzi się po naszym wyjeździe wrrr
-- M.
Napisano 10 października 2017 - 09:00
Pytanie do @Roby
Ja chętnie dołączę. Napiszę na priwa.
Tomasz pomyśl o jakimś miejscu na zachodzik w sobotę.
W Rogalinie można też i zachód zrobić. Na pewno jest tam sporo ciekawych miejsc.
@Tomasz może w sobotę rano byśmy spotkali sie z Tobą i Dobrym84 gdzieś około 5.45 przy ośrodku? Ew. daj namiar gdzie mielibyśmy sie spotkać w Rogalinku o 6.00.
Napisano 10 października 2017 - 10:18
Napisano 10 października 2017 - 19:21
dobry84 mieszka 200 m. od ośrodka, więc jeśli będzie mógł to rano razem przyjedziecie. A jeśli nie, to ja podjadę o 5.45 do Was.
Na wschód trzeba liczyć 3 - 4 godzin i powrót na śniadanie (ustalcie przy meldowaniu o której)
Dalej wszystko będzie zależeć od pogody i od Was. Można wrócić na łęgi, ale można podjechać do rez. Krajkowo, Czmoniec ..., lub jak zasugerował August zwiedzić zespół pałacowy.
Zachód może być na łęgach.
Jeśli Ktoś będzie miał ochotę na ptaki, to niedaleko w Grzybnie jest małe zlotowisko żurawi.
Napisano 10 października 2017 - 21:10
Napisano 12 października 2017 - 06:52
Napisano 12 października 2017 - 08:00
Myślę, że kalosze wystarczą.
Ale dla jakiś artystycznych ujęć mogą przydać się i wodery
Byłem w niedzielę, wszędzie można dojść. Tylko coraz mniej niestety dębów.
Napisano 12 października 2017 - 09:20
Chciałbym dołączyć się do Was po południu i później na zachód, ale też mieć czas na rozeznanie, gdzie na pewniaka pójść rano w niedzielę.
Mel masz z kimś kontakt telefoniczny, tak byś nas znalazł w sobotę jak dojedziesz? Najlepiej jak byś wymienił sie numerem z Tomaszem jako naszym przewodnikiem.
Ja chyba wezmę wodery
Napisano 12 października 2017 - 09:51
Napisano 12 października 2017 - 11:19
W sobotę ma być kiepska pogoda (pochmurno) więc chyba sobie odpuszczę (także ze względów rodzinnych). Za to w niedziele chętnie bym się spotkał. Czy w niedziele też planujecie wschód na Łęgach rogalińskich?
Napisano 12 października 2017 - 11:39
Napisano 12 października 2017 - 12:39
Z Puszczykowa do Rogalinka jest kilka kilometrów, więc raczej samochodem.
Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|
Spotkanie z Katarzyną Gubrynowicz |
|
||
Zaproszenie na spotkanie |
|
|
|
Spotkanie w Warszawie - PTAKI |
|
|