fotosc, ja nie bardzo rozumiem , po co przenosisz dyskuję z płatnego(za przywileje ) wazeliniarkiego portalu na to forum ,
.
ktoś zapytał dlaczego,otrzymał odpowież - dlatego ,
Moja wypowiedż noie dotyczyła konretnych osób , ale "teorii oceniania"
Dajmy spokój , nie bijmy piany , jak mogłem i dyskutowałem na tamtym forum, to zaraz obraza była i co chwila miałem bana , to nie wpływa dobrze na wizerunek i wiarygodnośc portalu .Sprowokowany dyskusja podążyłem za linkami podanymi przez
chemika , zapytam więc ciebie , czy twierdzisz ,że średnia ocena , za prezentowana tu ostatnio twoją fotografię powinna byc tak wysoka ?
Jakie oceny stawiacie , Ty i koledzy , których znam z tego forum innym znajomym?
Uważam ,że należy skonczyć dyskusje , na temat innych portali , albo przenieść do innego wątku, bo nie tu na nią miejsce.
Żeby nie było , śledzę dokładnie twoje poczynania , nie ze wszsytkimi sie zgadzam , co do zasady , ale jedno mogę napisać z pełna powagą , bardzo cenie ,że nie osiadasz na laurach , ze kombinujesz , jesteś zawzięty , nie napisze ,ze mi to imponuje , ale jeszcze bardziej stymuluje do własnej pracy.
p.s. wiem jak jest przykro , że jakość zdjęć jest słaba , zdajemy sobie z sprawę ,że skrzydlate maluchy sa najszybsze
.
sam z ciężkim sercem wyrzucam do kosza wspaniałe ujęcia sikor ubogich wojujących na polu słoneczników , też ciągnąłem obróbkę na siłe , bo kadry sa warte pokazania , niestety najlepsze sa za słabej jakości , w tym roku tez będe próbował.
edit odnosilem sie do przedostatnich wróbli w locie , nie do tej ekspresji powyżej .