Magnum43, lepiej żeby były fotki z innych stron niż żeby nie było nic
Co do zachwytów i pytań. Chętnie pytam jak coś jest zrobione, o ile takie pytanie coś mi da. Niewiele mi pomoże wiedza na temat tego jak podczołgać się do biegusa z L-ką o wartości małego samochodu skoro nie zabrałem się za jakiekolwiek porządne focenie ptaków. Lubię za to napisać co mi się konkretnie w zdjęciu podoba.
BlueDun, odkąd jestem na forum (w sumie wcale nie tak długo) przepędziłeś już chyba 3 osobę, z czego jedna zdążyła w międzyczasie wrócić. Rozumiem, że coś Ci się może nie podobać w ludziach, którzy robią lepsze zdjęcia, ale obrzydzanie im życia aż odejdą to żadne rozwiązanie. Doszło do tego, że sam kształtujesz forum. Jak coś się nie spodoba do zakrzyczysz przeciwnika aż się zmieni lub zniknie, tak za każdym razem.
Choćby każdy użytkownik myślał inaczej igłosów w danej sprawie byłoby 900:1 na Twoją niekorzyść, i tak zakrzyczałbyś wszystkich.
Tylko czy to warte zachodu? I tak bardzo duża część ludzi nie przejmie się tym specjalnie i zamiast uznać Twoją rację, odpuszczą sobie to jedno forum. Ten, którego przeganiasz jest zadowolony bo ma już spokój, Ty jesteś zadowolony bo wypełniłeś święty obowiązek i jesteś przekonany, że Twoje jest na wierzchu... tylko wszyscy inni na tym tracą.
Ja także przeglądam tylko to forum i wkurza mnie, że znikają kolejni utalentowani fotografowie