Edredon - Somateria mollissima
#1 (Piotr Kendzierski)
Napisano 14 października 2007 - 10:55
Ptaszki złapane na początku czerwca na Babich Dołach w Gdyni (Torpedownia)
1.
http://img101.images...cture114up9.jpg
#2 (Krzysztof Krahel)
Napisano 14 października 2007 - 12:07
#3 (Piotr Kendzierski)
Napisano 14 października 2007 - 14:19
Fajnie, mamy nowy gatunek na forum.
Z tego właśnie powodu zdecydowałem sie na zamieszczenie
Napisano 31 października 2007 - 22:26
fot2 - samiec w locie
tu mozna zobaczyc jeszcze dwa samce w locie
http://www.arktyka.o... ... SC4735.jpg
fot3 - samica na gniezdzie Zdjecie zrobione z pontonu (jak i wszytskie) bez schodzenia na brzeg aby nieploszyc ptakow
fot4 - samiec a za nim ledwie widoczna samica na gniezdzie
www.arktyka.org.pl; www.wild-arctic.eu
Napisano 31 października 2007 - 23:12
Człowieku wstaw jedną fotkę, to może ktoś coś sensownego ci powie na jej temat, jeśli tylko chcesz się pochwalić wycieczką, to chyba nie trafiłeś dobrze, przynajmniej z zasadami.
Ja mogę tylko tyle powiedzieć, że 1 jest gicio, choć nie jest jakaś porywająca, ale jakość na wysokim poziomie, na następne nie czekam, bo szkoda czasu.
Napisano 31 października 2007 - 23:21
mmosk,
Człowieku wstaw jedną fotkę, to może ktoś coś sensownego ci powie na jej temat, jeśli tylko chcesz się pochwalić wycieczką, to chyba nie trafiłeś dobrze, przynajmniej z zasadami.
Ja mogę tylko tyle powiedzieć, że 1 jest gicio, choć nie jest jakaś porywająca, ale jakość na wysokim poziomie, na następne nie czekam, bo szkoda czasu.
Co do ilosci wstawianych zdjec to niewidzialem zadnych zasad z tym zwiazanych. Wszyscy wstawiaja i czasami jest tego wiele. jednak aktualnie w dobie coraz szybszego internetu mysle, ze niepowinno to sprawaic nikomu problemu. A wstawianie zdjec to nie ejst chwalenie sie wycieczka tylko zaporszenie do dyskuskji i ich prezentacja. Tak wiec dziekuje za opinie o pieorwszym.
Napisano 31 października 2007 - 23:26
To raz, dwa - widziałeś gdzieś żeby kiedykolwiek ktokolwiek na tym forum wstawił więcej jak 3? ( jesli tak zrobił to juz zdążyliśmy to uciąć ). Sam pomyśl - wolałbyś oglądać i oceniać każde 50 zdjęć czy 5?...
Trzy - ponumeruj proszę fotki tak jak należy
Cztery - fotki super, a raczej 2 ( według numeracji tematu!!! ) jest zarąbista - reszta już nie robi takiego wrażenia - gratuluję spotkania.
Napisano 31 października 2007 - 23:41
mmosk, w regulaminie jest jasno napisane że wstawiamy w jednym poście 3 fotki przy czym nie walimy 5 postów jeden za drugim i w każdym po 3 fotki...
To raz, dwa - widziałeś gdzieś żeby kiedykolwiek ktokolwiek na tym forum wstawił więcej jak 3? ( jesli tak zrobił to juz zdążyliśmy to uciąć ). Sam pomyśl - wolałbyś oglądać i oceniać każde 50 zdjęć czy 5?...
Trzy - ponumeruj proszę fotki tak jak należy
Cztery - fotki super, a raczej 2 ( według numeracji tematu!!! ) jest zarąbista - reszta już nie robi takiego wrażenia - gratuluję spotkania.
Co do numeracji to poprawie, ale jakos nie widze zdjecia nr 1 wiec nie wiem co z tym jest.
Napisano 31 października 2007 - 23:47
Napisano 01 listopada 2007 - 09:45
Tak żeby przeczytać zasady korzystania z forum i szacunek dla jego użytkowników.w dobie coraz szybszego internetu mysle, ze niepowinno to sprawaic nikomu problemu.
W dzisiejszych czasach czytanie też nie powinno sprawiać problemu.
Co do fotek, to pozostawiłbym tylko nr.2 a reszta do kosza.
Napisano 01 listopada 2007 - 09:53
mmosk,
fota 2 bardzo ciekawa , masz tą mozliwość, że bywasz w miejscach , o których ja mogę tylko pomarzyć
3 dobra , 4 gdyby nie tematyka , taka sobie
Napisano 01 listopada 2007 - 14:05
Napisano 01 listopada 2007 - 14:28
A żeby nie być całkiem poza tematem to moim zdaniem zdjęcie numer 2 jest chyba najlepsze. "3" jest za to ciekawa przyrodniczo, choć z podglądaniem gniazd zawsze wiążą sie jakieś kontrowersje, ale przy odpowiednim zachowaniu... zresztą ja się nie znam.
Wiem natomiast że zrobić zdjęcie czarno-białemu właściwie ptakowi na śniegu na pewno nie jest łatwo, więc fotki i tak udane.
Napisano 01 listopada 2007 - 14:38
#15 (Krzysztof Krahel)
Napisano 01 listopada 2007 - 15:11
Michał M, uważam że twoja prośba jest jak najbardziej na miejscu. Jeszcze kilka miesięcy temu sam miałem podobny monitor. Obecnie ma 1440 x 900, ale i tak czasem potrafi przeszkadzać rozjechane forum...
Napisano 02 marca 2009 - 09:44
Tym razem nie byłem do końca zadowolony z ostrego światła. Perspektywa też nie jest idealna, ale nie dało się inaczej. Muszę przejrzeć jeszcze kartę - zrobiłem wiele fotek - na gorąco wrzucam pierwsze z brzegu.
5
6
7
#17 (Krzysztof Krahel)
Napisano 02 marca 2009 - 09:57
#18 (Piotr Kendzierski)
Napisano 02 marca 2009 - 16:06
www.wilus.art.pl
Napisano 02 marca 2009 - 16:45
Piękne
ŁUKASZ
zapraszam na http://www.fmix.pl/zdjecia/25960/1