Skocz do zawartości

Fotoprzyroda.pl używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Zdjęcie

Album

Ten temat został zarchiwizowany. Oznacza to, że nie możesz dodać do niego odpowiedzi.
202 odpowiedzi w tym temacie

#41 ostapowicz

ostapowicz

Napisano 09 listopada 2007 - 21:20

tomajk, no coś trzeba wciepnąć
Wojtek

#42 morav

morav

Napisano 09 listopada 2007 - 21:53

coś ktoś chyba namotał ? ani galeria , ani forum teraz jakieś machlojki z czyś tam

Widzę że kolega zamierza nas opuścić, tak to jest jak się jest mądrzejszym od innych i nie czyta regulaminu.

#43 morav

morav

Napisano 09 listopada 2007 - 21:57

CZy dobrze zrozumiałem, do końca tego roku, czyli jakoby na START można wrzucić pod ocenę 8 prezentowanych już fotek, a jak galeria się z lekka zapełni to 4szt rocznie ?

PS i żeby wystawić ocenę komuś muszę być w Album Team ?

Tak.

#44 Januszi

Januszi
  • Użytkownik
  • 176 postów

Napisano 09 listopada 2007 - 22:04

coś ktoś chyba namotał ? ani galeria , ani forum teraz jakieś machlojki z czyś tam

Widzę że kolega zamierza nas opuścić, tak to jest jak się jest mądrzejszym od innych i nie czyta regulaminu.

Widzę że kolega zamierza nas opuścić, :evil: to kiepsko widzisz nie mam zamiaru, ani mi się nie śni. najpierw posprzątajcie . :beer:

#45 Paweł

Paweł

Napisano 09 listopada 2007 - 22:19

no właśnie wciepnąłem 3 fotki z dotychczasowych forumowych wątków, na razie fajnie to wygląda na str. głównej (dopóki następni mnie nie zepchną z nagłówka :-)
idea mi się podoba, bo brakoawł czegoś "indywidualnego" dla "zasłużonych artystów" :-)

#46 tomajk

tomajk
  • Użytkownik
  • 1 574 postów

Napisano 09 listopada 2007 - 22:24

Powiem tyle, że do końca roku jeszcze sporo czasu, i mogą być jeszcze niezłe fotosy, a te 8 fotek to nie jest wiele, więc wybór trudny, poczekam troszkę jednak. :mrgreen:
Zresztą jak się tym swoim fotkom przyglądam to coraz mniej mi się podobają. ;-)

#47 Januszi

Januszi
  • Użytkownik
  • 176 postów

Napisano 09 listopada 2007 - 22:28

no właśnie wciepnąłem 3 fotki z dotychczasowych forumowych wątków, na razie fajnie to wygląda na str. głównej (dopóki następni mnie nie zepchną z nagłówka :-)
idea mi się podoba, bo brakoawł czegoś "indywidualnego" dla "zasłużonych artystów" :-)

............................................................ :-) "zasłużonych artystów" ??? to forum przyrodnicze .......o ile się nie mylę dostępne po zalogowaniu dla wszystkich , o jakich ( ARTYSTACH ) MOWA ?

#48 Paweł

Paweł

Napisano 09 listopada 2007 - 22:36

januszi , naucz się odczytywać autoironię, chyba za dużo czytasz GW :-)

a zasłużony artysta to jak w czeskich filmach w liście płac na końcu "zasluzeny umelec"

#49 Januszi

Januszi
  • Użytkownik
  • 176 postów

Napisano 09 listopada 2007 - 23:29

januszi , naucz się odczytywać autoironię, chyba za dużo czytasz GW :-)

a zasłużony artysta to jak w czeskich filmach w liście płac na końcu "zasluzeny umelec"

:-) GW nie czytam nie umiem czytać tego szmatławca :-)

#50 Roby

Roby

Napisano 10 listopada 2007 - 08:18

Januszi zachowuj się trochę poważniej - cierpliwości, przeczytaj dokładne Regulamin Galerii i zgłoś się do Album Team.

#51 BlueDun

BlueDun

Napisano 10 listopada 2007 - 08:31

Januszi,
a gościa niedzielnego umiesz ? chyba też nie bo jesteś bardzo new hehe.
Zgodnie z punktem 7. regulaminu, ten użytkownik został usunięty z forum.

#52 Roby

Roby

Napisano 10 listopada 2007 - 09:08

CZy dobrze zrozumiałem, do końca tego roku, czyli jakoby na START można wrzucić pod ocenę 8 prezentowanych już fotek, a jak galeria się z lekka zapełni to 4szt rocznie ?

PS i żeby wystawić ocenę komuś muszę być w Album Team ?

4 sztuki można będzie w 2008 dodać w kwartale, a nie w roku, do końca roku 2007 - 8 zdjęć z prezentowanych wcześniej na forum , a by oceniać zdjęcia innych trzeba być w Album Team.

#53 MK_2

MK_2

Napisano 10 listopada 2007 - 12:57

Postuluję aby był link do wszystkich "najnowszych" zdjęć z galerii. Widać tylko 4 najnowsze a reszta znika...
fotoamator

#54 ostapowicz

ostapowicz

Napisano 10 listopada 2007 - 13:01

MK_2, popieram fajnie by było zobaczyć większą ilość zdjęć.
Wojtek

#55 Dunadan

Dunadan

Napisano 10 listopada 2007 - 15:21

Wystarczy wejść do galerii użytkowników i tam można wszystkie fotki zobaczyć.

:ninja:

#56 MK_2

MK_2

Napisano 10 listopada 2007 - 15:27

Ale trzeba po kolei klikać każdego użytkownika.
fotoamator

#57 BlueDun

BlueDun

Napisano 10 listopada 2007 - 15:36

muszę przyznać ,że jestem pod wrażeniem :shock:
wielkie graatu dla administracjii, naprawdę piekne foty ! , prawie żadnej nie widziałem :mrgreen: wcześniej , naprawdę wizytówka forum .

:good: :yikes: :bounce: :bradoz:

#58 Dunadan

Dunadan

Napisano 10 listopada 2007 - 16:03

Ale to nie my wrzucamy te zdjęcia tylko wy :mrgreen:

:ninja:

#59 Monastor

Monastor

Napisano 10 listopada 2007 - 16:58

Chciałem zagłosować, ale nie mam uprawnień. IMO, wszyscy użytkownicy powinni mieć możliwość oddawania głosów, nawet (czy nawet zwłaszcza) jeśli sami nie dodają fotek.

#60 BlueDun

BlueDun

Napisano 10 listopada 2007 - 17:04

Dunadan, ale pomysł jest chyba czyjś ?? ;-)

Monastor, w pełni sie z tobą zgadzam , wyróznieniem moze byc dopuszczenie do wystawiania , ale nie powinno być ograniczania ( oczywiscie dla uzytkowników forum ) moze tez ich dodawać ? jak zgłoszą akces do oveniania ?, bo rozumiem ,ze chodzi o wyeliminowanie odwetów , czy głupich krzywdzących ocen , jednak , tak jak jest to kółko wzajemnej adoracji trochę :mrgreen:

p.s. ale jednak są januszszzi nie ?