Przywitaj się
Napisano 29 grudnia 2010 - 09:55
Napisano 30 grudnia 2010 - 13:18
Pozdrawiam Krzysiek.
Napisano 30 grudnia 2010 - 15:33
Napisano 30 grudnia 2010 - 15:38
Witaj PrzemekDko. Ja jestem z Gryfina ale uważam że przydałby się jakiś plenerek w zachodnio-pomorskim
Pozdrawiam Krzysiek.
kris1979 Można by urządzic fotołowy w okolicach Szczecina
#2205 (Paweł Wróblewski)
Napisano 30 grudnia 2010 - 17:13
witam wszystkich "nowych" (paradoksalnie do mojego awatara:P)
Liczę na Wasz aktywny udział w życiu forum
Napisano 30 grudnia 2010 - 17:55
Można by urządzic fotołowy w okolicach Szczecina
sowek96, Jak najbardziej jestem za tylko kwestia tego typu czy jeszcze ktoś byłby chętny...?
Pozdrawiam Krzysiek.
Napisano 30 grudnia 2010 - 20:20
Napisano 31 grudnia 2010 - 02:49
Jestem laikiem komputerowym, stad dopiero teraz
moje uklony powitalne w Wasza strone choc na Forum, troszke juz z Wami jestem i dobrze mi tu.
Zawsze wolalem siedziec w lesie,niz uczyc sie obslugi komputera,
czy czegos tam(az dziw,ze umiem czytac i pisac) i dlatego,dopiero teraz,
doszukalem sie braku mojego powitania na Forum Przyrodniczym
Serdecznie Wszystkich pozdrawiam i przy okazji, zycze
szczesliwego Nowego Roku tzn.pelnego niesamowitych spotkan
z przyroda a co za tym idzie, udanych zdjec
Napisano 31 grudnia 2010 - 17:22
Napisano 31 grudnia 2010 - 18:02
Witaj PrzemekDko. Ja jestem z Gryfina ale uważam że przydałby się jakiś plenerek w zachodnio-pomorskim
Pozdrawiam Krzysiek.
kris1979 Można by urządzic fotołowy w okolicach Szczecina
jak pogoda sie nie poprawi do chyba dopiero na wiosnę może by tak w okolicy dolnej Odry lub elektrowni często tam jeżdżę na ryby
#2211 (Arkadiusz)
Napisano 31 grudnia 2010 - 19:29
piszących , czytających , pstrykających i wszystkich innych też ...
Zaglądam tu od jakiegoś czasu i czas by się było przywitać .
Trochę bawię się w akwarystę i trochę w ''pstrykacza'' przyrody
Pozdrawiam i życzę genialnych ujęć w Nowym Roku !!!
#2212 (Paweł Wróblewski)
Napisano 31 grudnia 2010 - 19:32
oho, coś o sebaokui wszystkich innych też ...
szpak361, wojkaro, - witojcie!
Napisano 01 stycznia 2011 - 13:44
Gotowi ? Nio to jadziem:
Od jakiegoś czasu zerkam "z pod płachty" na Waszą stronę. Poczytałem co nie co, pooglądałem z wielką przyjemnością Wasze fotusie i pomyślałem "a czemu nie"
Mieszkam sobie w Jaworznie od urodzenia choć duchem i czasami ciałem bywam na Kurpiach skąd pochodzą moi rodzice. Wiecie jak to kiedyś bywało...na Śląsk ludzi ściągali bo kopalnie, mieszkania itp.
Od kilka lat bawię się fotografią. Zaczynałem od podarowanej swego czasu "małpki" ale szybko zrozumiałem że to za mało. Wziąłem się za hybrydę Olympusa i tak przetestowałem kilka ich aparatów.
Od miesiąca w końcu udało mi się dorwać ( na raty a jakże ) i poszłem w lustrzankę upragnioną, maści nikon D-90 z tzw. kitowym 18-105 ED VR Nikkor.
W planach dwa obiektywy, jedno tele drugie makro. Ale nie od razu Jaworzno zbudowali.
Przeważnie moim miejscem żerowania jest las ze "specjalnością" grzybkową. Temat grzybów nie jest mi obcy bo od kilku lat "siedzę" w pewnym portalu grzybowym.
Jeżeli chodzi inwentarz żywy to mam kochaną Żoneczkę i nastoletnią parkę "maleństw"
Z wypadów często zaliczam Zawoję gdyż jest tam taka moja prywatna przystań w postaci domku let. Tam odpoczywam i nikt mi nie mówi co mam robić. Wolność w pozytywnym słowa tego znaczeniu.
A kończąc co do fotografii to lubię pooglądać ładne, przemyślane foty ale ascetą nie jestem i nie czepiam się szczegółów. Mnie po prostu łażenie z aparatem pomaga a w czym ? A to może innym już razem. Tak więc przyjmiecie Ząbka do "się" czy wywalicie na zbity...eee obiektyw ?
#2214 (Sławek Wojtczak)
Napisano 01 stycznia 2011 - 14:04
Tak więc przyjmiecie Ząbka do "się" czy wywalicie na zbity...eee obiektyw ?
Ząbek pewnie, że przyjmujemy!
http://cycu55.deviantart.com/
http://www.panoramio.com/user/5653722
#2216 (Paweł Wróblewski)
Napisano 01 stycznia 2011 - 14:41
a gdzie "wkupne"? ;>Tak więc przyjmiecie Ząbka do "się" czy wywalicie na zbity...eee obiektyw ?
Napisano 01 stycznia 2011 - 14:48
O - w takim razie temat Babiogórski Park Narodowy powinien się w nowe fotki wzbogacićZ wypadów często zaliczam Zawoję
#2218 (Kamil B)
Napisano 01 stycznia 2011 - 14:52
A dokładniej z jakich okolic rodzice pochodzą :->duchem i czasami ciałem bywam na Kurpiach skąd pochodzą moi rodzice.
Napisano 01 stycznia 2011 - 15:03
A gdzie to pisze w regulaminie ? No ok. Dajcie się rozglądnąć na spokojnie to może i coś postawię. Albo % albo jaką fotkę.a gdzie "wkupne"? ;>
Sam jestem zwolennikiem trzymania się regulaminu choć za malutkie odstępstwa na łoże madejowe chyba nie wysyłacie.Ząbek, witamy, jak będziesz żył zgodnie z... regulaminem to Cię nikt nie ruszy, szczególnie jeden kolega, który ma z pewnym małym zwierzątkiem kłopoty
Coś tam z czasem się pokaże. Generalnie dużo ich nie mam jak narazie i od ponad dwóch lat zmagam się z problemami nazwijmy to ruchowymi. Jestem po kilku operacjach swego czasu. Ale to nie temat na forum, bynajmniej narazie.O - w takim razie temat Babiogórski Park Narodowy powinien się w nowe fotki wzbogacić
Napisano 01 stycznia 2011 - 15:07
Jastrząbka, Dłutówka. Poza tym największym sentymentem darzę rodzinkę w Parciakach i tam najwięcej przebywałem.A dokładniej z jakich okolic rodzice pochodzą :->
Z większych miejscowości to rodzinka w Szczytnie i Olsztynie. Wszędzie tam czuję się doskonale.