Skocz do zawartości

Fotoprzyroda.pl używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Polub nas na Facebooku!       

x

Zdjęcie

Przywitaj się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3437 odpowiedzi w tym temacie

#2221 August

August

Napisano 01 stycznia 2011 - 15:28

Sam jestem zwolennikiem trzymania się regulaminu

No to zapraszam do lektury :evil:
szczególnie punktu odnośnie pisania postu pod postem :roll:
<p>Nikon FX i Olympus m4/3

#2222 Ząbek

Ząbek
  • Małomówny
  • 6 postów

Napisano 01 stycznia 2011 - 15:42

I racja. Sorry.
Leśny samotnik z aparatem w łapie. :)

#2223 kris1979

kris1979
  • Użytkownik
  • 172 postów

Napisano 01 stycznia 2011 - 16:07

Witaj PrzemekDko. Ja jestem z Gryfina ale uważam że przydałby się jakiś plenerek w zachodnio-pomorskim :-)

Pozdrawiam Krzysiek.

kris1979 Można by urządzic fotołowy w okolicach Szczecina

jak pogoda sie nie poprawi do chyba dopiero na wiosnę może by tak w okolicy dolnej Odry lub elektrowni często tam jeżdżę na ryby :mrgreen:

PrzemekDko jak najbardziej okolica Dolnej Odry może być potrzebuję aż 10min. żeby tam dotrzeć :mrgreen:

Pozdrawiam Krzysiek.

#2224 KamilB (Kamil B)

KamilB
  • Użytkownik
  • 279 postów

Napisano 01 stycznia 2011 - 16:47

A dokładniej z jakich okolic rodzice pochodzą :?: :->

Jastrząbka, Dłutówka. Poza tym największym sentymentem darzę rodzinkę w Parciakach i tam najwięcej przebywałem.

Całkiem blisko masz stamtąd na stawy Gutocha. Jak kiedyś będziesz w okolicy, to zajrzyj tam. Sporo ptaków jest ;-)

#2225 kuba_c

kuba_c
  • Małomówny
  • 20 postów

Napisano 05 stycznia 2011 - 23:58

Witam Wszystkich,
Czytam forum już od dłuższego czasu z dużym zainteresowaniem, lecz dopiero teraz się tutaj "zapisałem". Mam nadzieję że z czasem uda mi się wrzucić również coś ciekawego.
Tymczasem życzę wielu ciekawych przygód w terenie i dobrych zdjęć w nowym roku...

Pozdrowienia

#2226 Pegaz (Marcin Jędrzejczak)

Pegaz

Napisano 06 stycznia 2011 - 02:36

Witam Wszystkich.
Pstrykam od jakiegoś czasu. Fotografowanie przyrody traktuję jako odskocznię od zgiełku codzienności. Od kilku miesięcy zaglądam Tu regularnie,( do dziś incognito), z zachwytem przeglądam Waszą galerię, czytam forum, aż dojrzałem do rejestracji.
Jakość prac umieszczonych w Galerii tego serwisu trochę mnie onieśmiela, ale hołduję zasadzie lepiej piąć się w górę zbierając po drodze baty, niż tkwić w miejscu, żałując, że się nie spróbowało. ;-)
Tak więc jak już się zdecyduję na jakąś publikację to liczę na Wasze opinie, wskazówki, chętnie przyjmuje nauki, nie przeraża mnie konstruktywna krytyka, a jeśli będę ze swojej strony mógł wnieść coś dobrego choćby dla jednej osoby, będzie mi bardzo miło.
Życząc samych udanych "polowań".
Pozdrawiam
Pegaz

#2227 Harvester (Tomek J. Kierkowicz)

Harvester

Napisano 06 stycznia 2011 - 08:27

kuba_c, Pegaz, Witajcie!

FB

tomaszkierkowicz.manifo.com

#2228 kurdeniewiemco (Paweł Wróblewski)

kurdeniewiemco

Napisano 06 stycznia 2011 - 11:49

kuba_c, Pegaz, - witam witam :beer:
<p>R5+Sigma 500/4 Sport, RP+24-105 IS STMhttps://www.facebook....swiat.zdjecia/

#2229 Pegaz (Marcin Jędrzejczak)

Pegaz

Napisano 06 stycznia 2011 - 11:54

Witam.
Dzięki, coś mi się zdaje że spotkałem bratnią duszę, Harvester, awatar całkiem znany, foty w galerii jakby też, byłoby łatwiej jak wiedziałbym jak umieścić swój ale ni w ząb nie mogę tego rozgryźć, jak na razie. W każdym razie jest mi tymbardziej miło gościć w Waszym gronie.
Pozdrawiam
Pegaz

#2230 Harvester (Tomek J. Kierkowicz)

Harvester

Napisano 06 stycznia 2011 - 12:00

Pegaz, I mi Twój też nick znany :-D Tylko pewny nie byłem czy to ta sama osoba ;-)
A żeby wstawić avatar trzeba wejść w profil, i wgrać avatar nie większy niż 100 na 100pix i o max wadze 12kb.

FB

tomaszkierkowicz.manifo.com

#2231 Pegaz (Marcin Jędrzejczak)

Pegaz

Napisano 06 stycznia 2011 - 12:19

I też mi się to takie proste wydawało, w końcu nie taki ułomek ze mnie, ale coś nie teges, bo niby mam awa 80x80 12kb klikam i nic wraca do poprzedniego wyglądu, może dla tego że jeszcze nie należę do żadnej grupy i nie mogę fotek wstawiać? Dobra to nie jest najważniejsze, wolną chwilą jeszcze poprubuję, najważniejsze że jestem. Rozejrzę się, będziemy w kontakcie. :lol:
Pozdrawiam. :beer:
Pegaz

#2232 rafalski

rafalski
  • Małomówny
  • 1 postów

Napisano 11 stycznia 2011 - 07:07

Witam, jest tu od niedawna, na razie przeglądam i czytam forum, chciałbym dodać zdjęcie do galerii, ale pokazuje mi się komunikat - nie masz uprawnień, jak można to zrobić. Szukałem coś na ten temat w FAQ. Pozdrawiam.

#2233 kurdeniewiemco (Paweł Wróblewski)

kurdeniewiemco

Napisano 11 stycznia 2011 - 09:34

rafalski, - witaj. Słabo szukałeś:P
Musisz "pobyć" trochę na forum, poudzielać się, wtedy może dostaniesz dostęp do galerii :P
<p>R5+Sigma 500/4 Sport, RP+24-105 IS STMhttps://www.facebook....swiat.zdjecia/

#2234 Roby

Roby

Napisano 11 stycznia 2011 - 11:35

Musisz "pobyć" trochę na forum, poudzielać się, wtedy może dostaniesz dostęp do galerii

Dokładnie - trzeba powstawiać zdjęcia i jednocześnie pokomentować inne. Za "piękne oczy" niestety się do galerii dostać nie można ;-)
A w ogóle witam wszystkich.

#2235 Pegaz (Marcin Jędrzejczak)

Pegaz

Napisano 11 stycznia 2011 - 12:10

Witam, jest tu od niedawna, na razie przeglądam i czytam forum, chciałbym dodać zdjęcie do galerii, ale pokazuje mi się komunikat - nie masz uprawnień, jak można to zrobić. Szukałem coś na ten temat w FAQ. Pozdrawiam.

Wiitam.
Też jestem nowy, swoje trzeba odczekać, ale za to jest nadzieja na wyższą jakość portalu.
I bardzo dobrze bo ta internetowa sieczka staje się nie do zniesienia.
Nie masz jeszcze kilku innych uprawnień, jak na przykład możliwości oddawania głosów na zdjęcia innych w poczekalni.
Swoją drogą też miałem kłopoty ze znalezieniem wzmianki o tym w regulaminie ale na pewno gdzieś jest bo doczytałem w końcu. Chciałem nawet teraz podesłać Ci link ale za chiny nie mogę namierzyć. Jak znajdę walnęCi na pw.
Pozdrawiam.
Pegaz 8-)
A 550/SAL 70-400G/Benro A-258n6, HD-28/

#2236 tomek g

tomek g
  • Małomówny
  • 2 postów

Napisano 11 stycznia 2011 - 14:22

Witam wszystkich
sony HX1

#2237 Judyta

Judyta
  • Użytkownik
  • 2 223 postów

Napisano 11 stycznia 2011 - 19:49

tomek g, witaj :-D

#2238 johny tomala

johny tomala
  • Małomówny
  • 15 postów

Napisano 11 stycznia 2011 - 21:38

Teraz znalazłem ten wątek, więc się witam :)
Zdjęć nie robię, ale dzisiaj trafiłem w sieci na piękne foty. Wujek google po frazie żubr skierował mnie do Was do wątku Żubr i tak się tu dostałem :)

#2239 Mustang_71

Mustang_71

Napisano 11 stycznia 2011 - 21:59

johny tomala, witam. Mam nadzieję że po lekkim falstarcie doczytasz regulamin dokładnie i zechcesz z nami pozostać na dłużej.
Życzę abyś też wkrótce mógł się dzielić z nami SWOIMI kadrami. Pozdrawiam

... jest wolna chwila??? No to czas do lasu :)
Canon EOS 5D III, C 24-105 f/4.0 L IS USM, C 300 f/2.8L EF IS II USM, TC EF 2.0x III, C 100-400mm L IS USM, "pośredniaki" - Manfrotto 055XPROB

#2240 niedzwiadekg

niedzwiadekg
  • Małomówny
  • 24 postów

Napisano 12 stycznia 2011 - 23:26

Ja już co prawda od jakiegoś czasu goszczę na FP, ale dotychczas haniebnie się nie przywitałem. Nadrabiam więc zaległość i witam wszystkich.