Skocz do zawartości

Fotoprzyroda.pl używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Polub nas na Facebooku!       

x

Zdjęcie

Przywitaj się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3437 odpowiedzi w tym temacie

#2641 Logan

Logan
  • Małomówny
  • 6 postów

Napisano 27 grudnia 2011 - 21:03

Witam serdecznie :-)

Forum to znalazłem przypadkiem, szukając tropów jakiegoś zwierzaka. Jak zobaczyłem te wszystkie przepiękne zdjęcia to od razu wiedziałem, że spędzę tu wiele godzin :-D Ja co prawda nie fotografuję przyrody, ale to jestem jej miłośnikiem. Uwielbiam spędzać czas na łonie natury :-D Zwłaszcza chodzić w nocy po lesie, z czołówką na głowie i wypatrywać oczu zwierzątek. Jeśli jest tutaj ktoś z Jeleniej Góry i będzie szukać towarzystwa do lasu to chętnie się wybiorę :-D

#2642 zofikja

zofikja
  • Małomówny
  • 1 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 14:22

witam...kompletnie nie wiem jak sie poruszac na forum...

#2643 kurdeniewiemco (Paweł Wróblewski)

kurdeniewiemco

Napisano 02 stycznia 2012 - 15:10

zofikja, chyba miało być "zofijka" ;)
Wtam, jak coś to pytaj :)
<p>R5+Sigma 500/4 Sport, RP+24-105 IS STMhttps://www.facebook....swiat.zdjecia/

#2644 bolekilolek

bolekilolek
  • Małomówny
  • 4 postów

Napisano 04 stycznia 2012 - 19:07

Witam
Jestem tu super nowy, uczę się dopiero poruszania na forum więc jak coś palnę wybaczcie.
Fotografuję wyłącznie amatorsko a tak naprawdę stawiam pierwsze kroki z aparatem Canon 400d i kitowym obiektywem, w planach coś mocniejszego jeśli o szkiełko chodzi, ale to przyszłość.
Pozdrawiam serdecznie
Piotr

#2645 506421

506421
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 07 stycznia 2012 - 13:18

Witam wszystkich pasjonatów fotografii i przyrody. Mieszkam we Włodawie - niewielkim miasteczku nad Bugiem. Pstrykam od kilku lat. Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości pokażę swoje fotki.

#2646 azael

azael
  • Małomówny
  • 4 postów

Napisano 08 stycznia 2012 - 18:25

Witajcie

Do tej pory tylko czytelni i oglądacz. Może czas coś pokazać :)

Pozdrawiam i życzę dobrego światełka.

#2647 rosoli

rosoli
  • Małomówny
  • 20 postów

Napisano 15 stycznia 2012 - 20:06

Witam wszystkich miłośników przyrody i jej fotografowania. Jestem początkującym amatorem ptasiej fotografii i liczę na cenne uwagi i słowa krytyki :)
Pozdrawiam wszystkich.

#2648 kurdeniewiemco (Paweł Wróblewski)

kurdeniewiemco

Napisano 15 stycznia 2012 - 20:58

rosoli, azael, 506421, bolekilolek, - witajcie :beer:
<p>R5+Sigma 500/4 Sport, RP+24-105 IS STMhttps://www.facebook....swiat.zdjecia/

#2649 maciejsarb

maciejsarb
  • Użytkownik
  • 62 postów

Napisano 16 stycznia 2012 - 21:20

Witam wszystkich, którzy są tutaj z zamiłowania jak i z poczucia obowiązku. Mam nadzieję, że tak jak do tej pory z dnia na dzień zakamarki tego forum otwierać się będą dla rządnych poznania osób :mrgreen:

No dobra. Witajcie
Maciej.

http://www.kreatywnyosrodek.pl

Mamy kota na punkcie dzieci.

#2650 Wojciech_L (Wojciech Lebiedziński)

Wojciech_L
  • Małomówny
  • 18 postów

Napisano 17 stycznia 2012 - 20:05

Witam.

Od dłuższego czasu przeglądałem i czytałem forum. Sporo się napracowałem przy rejestracji, bo ciągle pisało, że login zabroniony czy coś w ten deseń, ale w końcu się udało i jestem ;]
Pozdrawiam Wojtek

#2651 750715

750715
  • Małomówny
  • 8 postów

Napisano 17 stycznia 2012 - 22:35

Witam.

Od pewnego czasu podglądam, przyszedł czas dołączyć.

#2652 eMCe71

eMCe71
  • Małomówny
  • 5 postów

Napisano 22 stycznia 2012 - 14:07

Cześć,

z tej strony Mateusz, student (już tylko pół roku i niestudent :)) z Wrocławia. Trafiłem do Was przez przypadek i zdjęcia, które zamieszczacie znów obudziły we mnie chęć do fotografii.

Pozdrawiam!

#2653 dawido

dawido
  • Użytkownik
  • 151 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 18:27

Witam wszystkich serdecznie jestem fotografem amatorem więc zdjęć rewelacyjnych nie pstrykam.
Ja jak większość z was fotografuję przyrodę kocham ją mam poza fotografią hobby zbierania ptasich piór.
Na razie nie będę dodawać zdjęć z powodu tego ,że nie są rewelacyjne może kiedyś ale jeśli ktoś chciałby obejrzeć kilka fotek to http://nk.pl/#profile/42438323/gallery#!q?album=2 .
Mam nadzieje ,że zostanę przyjęty na forum.

#2654 mini sowiarz

mini sowiarz
  • Małomówny
  • 21 postów

Napisano 24 stycznia 2012 - 14:35

Witam! Jestem tu nowy i na forum trafiłem przypadkowo szukając czegoś o fotografii przyrodniczej. Interesuję się głównie drapolami i jeśli cokolwiek uda mi się pstryknąć to będą to właśnie zdjęcia tych ptaszków.

#2655 dawido

dawido
  • Użytkownik
  • 151 postów

Napisano 24 stycznia 2012 - 17:08

Witam cię.
Mamy podobne zainteresowania. :mrgreen:

#2656 krzysiek_k1 (Krzysztof Kijanowski)

krzysiek_k1
  • Użytkownik
  • 221 postów

Napisano 25 stycznia 2012 - 15:44

Witam wszystkich
Dziś dołączyłem do Was na tym forum.
Fotografią zajmuję się ok 5 lat, ostatnie dwa lata były jednak przekierowaniem moich zainteresowań foto w stronę przyrody ( na akty nie mam już zgody nowej kobiety :mrgreen: )
Z powodu zamieszkania w Łodzi skazany jestem głównie na focenie w jej okolicach, głównie Dolina Bzury, Warty i Mrogi.
Mam nadzieję że czasem przydadzą się na forum moje zdolności techniczne :)
Na wkupne umieszczę post jak wykonać tanio i w prosty sposób fotopułapkę :D
Trochę moich prac znajdziecie na mojej stronie www.kijanowski.pl
Pozdrawiam
Kris

#2657 ciechus (Adrian Ciechanowski)

ciechus

Napisano 25 stycznia 2012 - 16:31

krzysiek_k1,zajrzałem na twoją stronkę i widzę że mamy kolejnego uzdolnionego forumowicza,witamy :beer:

Canon eos 400D+C 300mm f/4 L

http://fotografiaprz... ... strefa.pl/

#2658 dawido

dawido
  • Użytkownik
  • 151 postów

Napisano 25 stycznia 2012 - 20:38

Witaj krzysiek zdjęcia i strona na 6+

#2659 Animus (Paweł Chocha)

Animus

Napisano 26 stycznia 2012 - 20:01

Witamy wszystkich nowych forumowiczów :-)

#2660 Aleksander

Aleksander
  • Małomówny
  • 20 postów

Napisano 28 stycznia 2012 - 17:33

Jako, że przywitać się jest zawsze w dobrym zwyczaju, robię to z przyjemnością.
Trafiłem na Wasze Forum szukając informacji o fotografowaniu borsuków. Właśnie przygotowuję czatownię w swoim lesie. Forum spodobało mi się, ponieważ dzielicie się wiedzą nie tylko fotograficzną, ale także przyrodniczą.

Moje credo:
Tak naprawdę to fotografuję dla siebie. Co więcej fotografowanie nie jest dla mnie celem samym w sobie; jest właściwie sposobem na zbliżenie się do przyrody i identyfikowanie się z nią, mobilizacją do wyjścia z domu przed świtem i długich spacerów o zachodzie słońca w poszukiwaniu naturalnego piękna. A same zdjęcia są czymś wtórnym; pozwalają na powtórne przeżywanie w domu wrażeń estetycznych, jakich doznaję na łące, torfowisku, w lesie czy ogrodzie. Dzielę się nimi szerzej, bo jakże nie pokazywać tego czego większość z nas nie widzi, bo nie ma na to czasu, okazji czy cierpliwości.

Fotografuję głównie małą i bardzo małą przyrodę, ale nie stronię także np. od koni czy przyrodniczych olbrzymów - sylwetek dębów sosen czy brzóz. Zgodnie z celem mojego fotografowania, będę tutaj od czasu do czasu pokazywał zdjęcia, ale nie po to żeby się nimi chwalić, a raczej ilustrujące dziwne (przynajmniej dla mnie) przypadki z życia naszej dzikiej przyrody. Po więcej zapraszam na moja stronę naturephotocloseup.eu.

Pozdrawiam serdecznie