Skocz do zawartości

Fotoprzyroda.pl używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Polub nas na Facebooku!       

x

Zdjęcie

Przywitaj się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3437 odpowiedzi w tym temacie

#2681 jacekb71

jacekb71
  • Małomówny
  • 7 postów

Napisano 04 marca 2012 - 11:27

Witam Wszystkich bardzo serdecznie,

Na forum zaglądam od ok pół roku. Trafiłem tu szukając informacji i fotografii z Parków Narodowych po których sam zacząłem ostatnio dreptać. Interesuje mnie głównie fotografia krajobrazowa.

Od razu na wstępie udało mi się podpaść witając się w wątku tematycznym a nie tutaj - za co przepraszam.

Pozdrawiam,
Jacek

#2682 August

August

Napisano 04 marca 2012 - 13:26

jacekb71, "podpadłeś" to raczej za ciężar zdjęcia - niezgodny z Regulaminem ;-)
Ale pierwsze koty za płoty - witamy, kilku pejzażystów tu znajdziesz, a w tej liczbie sporą grupę miłośników Kampinosu.
<p>Nikon FX i Olympus m4/3

#2683 miro60

miro60
  • Małomówny
  • 1 postów

Napisano 19 marca 2012 - 13:16

witam wszystkich, mam na imię Mirek trochę fotografuję ptaki, zaglądałem tu sporadycznie czas zagościć

#2684 Artuditu

Artuditu
  • Małomówny
  • 4 postów

Napisano 19 marca 2012 - 19:49

Witam wszystkich serdecznie, na imie mam Artur.
Widze ze przyroda zgromadzila na tym forum doborowe towarzystwo dlatego postanowilem dolaczyc. :-D
pozdrawiam....

#2685 Klaudiusz (Klaudiusz Muchowski)

Klaudiusz

Napisano 20 marca 2012 - 11:36

Witam szanowne grono fotografów i miłośników przyrody, od pewnego czasu dosyć intensywnie przeglądam te strony z niemałym zainteresowaniem i podziwem dla dokonań członków tego grona. Swoich prac nie odwarze się jeszcze wystawiać, bo korzystam na razie z kompakta (sony H5).Wszystkich szczerze pozdrawiam i życzę niezapomnianych przeżyć w terenie i samych udanych kadrów.

#2686 chinol (Tomasz Nowakowski)

chinol

Napisano 20 marca 2012 - 12:27

Witaj Klaudiusz, odnośnie twojego kompakta to dodam że wielu z członków forum zaczynało od kompaktów i zapewne do dzisiaj zaczynają bez wrzucania fotek to ciężko komuś coś doradzić więc proponuję jednak wstawiać ;-) Pozdrawiam :-D

#2687 kerko

kerko
  • Użytkownik
  • 342 postów

Napisano 26 marca 2012 - 19:52

Witam!
Z góry mówię, że to najlepsze forum o fotografii jakie znalazłem w sieci :)
Z góry mówię, że wielu rzeczy z obsługi i zasad forum nie rozumiem i mogę czasem coś nabałaganić :)
Z góry mówię, że aż takich dobrych zdjęć jak Wy nie robię ale będę się starał :)
Z góry mówię, że ptaki są dla mnie za szybkie więc w większości będę Was męczył sarnami i danielami :)

#2688 lasek

lasek
  • Małomówny
  • 28 postów

Napisano 31 marca 2012 - 13:56

Jako miłośnik płazów i gadów, oraz początkujący pstrykacz zdjęć(bo na miano fotografa, to jeszcze długo nie będę zasługiwał) chcę Wszystkim Forumowiczom powiedzieć Dzień Dobry.
Przemek Laskowski

#2689 anonim123123

anonim123123
  • Małomówny
  • 19 postów

Napisano 31 marca 2012 - 18:50

Witam :)
Fotografia to moje takie malutkie hobby, chcę się w tym doskonalić i proszę o krytykę od was. Myślę że już najwyższa pora zacząć przygodę z przyrodą. Za 2 lata będę zdawał maturę (2 kl. technikum informatycznego) Mam zamiar iść na studia leśnicze, co z tego będzie jeszcze sam nie wiem. Z powodu braku czasu nie mam żadnych nowych zdjęć, a starych nie będę wrzucał, ale myślę że już nie długo mogą pojawić się na stronie:
http://anonim123123.flog.pl/pf

Kuba :-)

#2690 marzik34

marzik34
  • Małomówny
  • 1 postów

Napisano 20 kwietnia 2012 - 19:34

mam pytanie znalazlam nietoperza jest taki malutki i nie wiem co z nim zrobic moze ktos mi doradzi jak postepowac z takim ssakiem narazie wisi do gory glowa w moim pokoju na kwiatku zaznaczam ze mieszkam w irlandi i moze tutaj takie malenkie te zwierzatka sa

#2691 obywatel

obywatel
  • Użytkownik
  • 988 postów

Napisano 20 kwietnia 2012 - 19:37

Nietoperze w Polsce są też bardzo małe, oczywiście zależy od gatunku. Gdy chodziłem z tatą po jaskiniach sam byłem w szoku, jak małe to zwierzęta. Gdy zapadnie zmrok, otwórz mu okno, niech wyleci, a potem zamknij, może znajdzie inny nocleg.

#2692 PawelS (Paweł)

PawelS
  • Małomówny
  • 30 postów

Napisano 22 kwietnia 2012 - 15:07

Witam wszystkich użytkowników, od kilku lat śledzę to forum i w końcu postanowiłem sam do Was dołączyć. Pozdrawiam Paweł Śledziowski.
PawelS

#2693 L3mon

L3mon
  • Małomówny
  • 31 postów

Napisano 22 kwietnia 2012 - 18:57

Na dobry początek - witam wszystkich forumowiczów :-D To mój pierwszy post na forum więc kultura wymaga się przywitać co niniejszym czynię. Przy okazji pozdrowienia z Ziemi Lubuskiej... :-)
ROOKIE

#2694 kaba

kaba
  • Użytkownik
  • 277 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 00:28

Witam Wszystkich :-)

#2695 Kasjopea

Kasjopea
  • Małomówny
  • 15 postów

Napisano 27 kwietnia 2012 - 08:46

To i ja się witam. Choć od jakiegoś czasu Was tutaj podglądam...:)

#2696 michalv (Michał Vogelgesang)

michalv

Napisano 29 kwietnia 2012 - 16:24

Witamy i zapraszamy do aktywnego uczestnictwa w życiu forum.

Sprzęt: NIKON D300; 18-70DX; Tamron 150-600; SIGMA 50/2.8 MACRO, SIGMA 10-20, AF-S 300/4 1.4 1.7
Moja wizytówka

#2697 WildRoses

WildRoses

Napisano 01 maja 2012 - 08:36

Witam po dłuuuugiej przerwie od forum i od fotografii, czas zacząć nadrabiać zaległości ;-)
Nikon i klamoty

#2698 chinol (Tomasz Nowakowski)

chinol

Napisano 01 maja 2012 - 12:40

WildRoses, Witam serdecznie i pozdrawiam :-D ;-)

#2699 Nadol (Bartosz)

Nadol
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 03 maja 2012 - 07:59

Witam serdecznie. Bartosz mi na imię. Obecnie mieszkam w Nowej Zelandii i tu nabyłem nieco poważniejszy sprzęt fotograficzny. Będę się dzielił moimi ujęciami. Mam nadzieje ze kreatywna krytyka pomoże mi w rozwoju umiejętności fotografowania przyrody. Pozdrawiam

#2700 Tomasz

Tomasz

Napisano 03 maja 2012 - 10:20

Nadol, Witaj. :-)
Mam nadzieję, że zasypiesz nas zdjęciami z tego pięknego miejsca.