Skocz do zawartości

Fotoprzyroda.pl używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Polub nas na Facebooku!       

x

Zdjęcie

Przywitaj się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3437 odpowiedzi w tym temacie

#2901 Synystia

Synystia
  • Małomówny
  • 3 postów

Napisano 01 lipca 2013 - 15:42

Cześć.
Pochodzę z Przemyśla i od niedawna interesuję się fotografią przyrodniczą. Fascynują mnie zarówno ssaki jak i ptaki. Obecnie posiadam dość marny sprzęt i skromny "warsztat", jednak staram się doskonalić swoją pasję i iść coraz dalej w tym kierunku :)
Dopiero poznaję uroki fotografii przyrodniczej. 550D + Sigma 70-300

#2902 DoK

DoK
  • Małomówny
  • 2 postów

Napisano 01 lipca 2013 - 18:38

cześć, nazywam się Dominik i pochodzę z Mazur, a obecnie mieszkam w Norwegii, gdzie spełniam swoje marzenie fotografując przyrodę. Jestem kompletnym amatorem i póki co mam świetną zabawę przygotowując się do plenerów, poznając nowe gatunki, ogólnie ucząc się. Z uwagi na miejsce skupiam się głównie na ptakach - morskich i trochę lądowych, ale w sercu głęboko tkwi ryczący jeleń i biegnący wilk z naszych Mazur ;-) czytam to forum z zaciekawieniem... dużo dobrych informacji no i przede wszystkich świetne foty.. a więc witam i pozdrawiam :->

#2903 stopczas

stopczas
  • Małomówny
  • 1 postów

Napisano 02 lipca 2013 - 22:13

Serwus, mam na imię Łukasz i od jakiegoś czasu znajduje przyjemność w fotografowaniu mojego otoczenia (okolice Krakowa).

#2904 Ark (Arkadiusz)

Ark
  • Użytkownik
  • 2 221 postów

Napisano 03 lipca 2013 - 04:34

DoK, Synystia, stopczas, witajcie na forum :-). Światełka życzę :-)

...spokój grabarza...

http://www.listkiewicz.eu

#2905 Wlodek_S

Wlodek_S
  • Małomówny
  • 8 postów

Napisano 03 lipca 2013 - 08:06

Witam wszystkich, mam na imię Włodek i jestem z południowej wielkopolski,-)) Fotografuję od kilku lat, głównie ptaki. Pozdrawiam :-D

#2906 Bodzio

Bodzio
  • Użytkownik
  • 248 postów

Napisano 14 lipca 2013 - 13:13

Witajcie ponownie po dłuuugiej przerwie :-)

#2907 jrz

jrz
  • Nowa postać
  • 19 postów

Napisano 17 lipca 2013 - 11:39

Cześć, mam na imię Jurek. Fotografuję przyrodę amatorsko, w wolnym czasie i najczęściej przy okazji. Śledzę to forum chyba już od 2007 roku, ale do tej pory nie znalazłem chwili żeby się zarejestrować. A właśnie teraz znalazłem...

#2908 fotosnajper (Paweł Kołodziejski)

fotosnajper

Napisano 17 lipca 2013 - 12:12

Wlodek_S, Bodzio, jrz, witam kolegów i życze owocnych wypadów w teren
CANON

#2909 Roby

Roby

Napisano 19 lipca 2013 - 10:20

Bodzio, witaj, witaj Bogdanie :-)
Wlodek_S, jrz, Synystia, DoK, bocian0000, karrol96, też witajcie.

#2910 rsp

rsp
  • Małomówny
  • 2 postów

Napisano 22 lipca 2013 - 23:14

Dobry Wieczór Wszystkim użytkownikom. Powracam tutaj po kilku latach nieobecności pod innym nickiem i z innym sprzętem. Nazywam się Rafał Spychała i od 13 lat czynnie fotografuję (niestety nie przyrodę). Obecnie powróciłem do techniki analogowej i takie zdjęcia będę tu prezentował. Mój amatorski sprzęt analogowy to Minolta X-300 i Canon EOS 50. Do tego kilka szkieł i worek pomysłów ;-)

Zapraszam do komentowania moich zdjęć. Przy okazji jeśli jest ktoś z okolicy TORUNIA chętny do wspólnych wypadów w teren to proszę o prywatną wiadomość. :mrgreen:
Rafał

#2911 PlooHa

PlooHa
  • Nowa postać
  • 8 postów

Napisano 25 lipca 2013 - 07:22

Witam wszystkich. Na imię mam Grzegorz i od paru lat większość wolnych chwil staram się spędzać na łonie przyrody z aparatem. Od jakiegoś czasu przeglądam to forum i postanowiłem w końcu się zarejestrować. Mieszkam we Wrocławiu i jest to główny obszar moich fotołowów. Z racji, że jestem amatorem, samoukiem żywię nadzieję, iż obecność tutaj pozwoli mi podnieść swoje umiejętności jak i zawrzeć nowe ciekawe znajomości. Jeszcze raz witam i pozdrawiam :)

#2912 Roby

Roby

Napisano 25 lipca 2013 - 20:05

Powracam tutaj po kilku latach nieobecności pod innym nickiem

Witaj, ale na fotoprzyrodzie można mieć jedno konto. Drugie trzeba usunąć. Proszę o podanie na PW jaki był Twój poprzedni nick.

PlooHa, witaj.

#2913 gufi-74

gufi-74
  • Nowa postać
  • 2 postów

Napisano 26 lipca 2013 - 15:08

Pstryk :-)
Mam na imię Grzegorz i od paru lat jestem amatorem fotografii. Od jakiegoś czasu śledzę to forum i jestem zachwycony wstawianymi tu fotografiami.
Mam nadzieję, że może i ja z czasem będę mógł się czymś Wam pochwalić.
Pozdrawiam
Grzesiek

#2914 harrysly (Sly)

harrysly

Napisano 29 lipca 2013 - 08:04

Witajcie.[glow=green][/glow]

Dołączam do Waszego grona gdyż podzielam pasję obserwacji przyrody już od ponad 15 lat ale fotografią zajmuję się od nie dawna.
Jak to mówią w "kupie raźniej".
Mam nadzieję że nasze relacje zaowocują ciekawymi pomysłami i poradami w celu dokształcenia kunsztu fotografii.

Mile widziane kontakty z okolic Ełku i Augustowa.
Jestem nowy i zapoznaję się z FORUM i jego userami,więc ktokolwiek z okolicy mnie odszuka na tym FORUM będę wdzięczny.

Pozdrawiam Harrysly.

Dołączona grafika

Canon Eos 7D

Canon EF 100-400 f/4.5-5.6 L IS USM

Rura 650-1350mm made by China

Strona testowa"

http://harrysly.wix.com/photography

#2915 BIO

BIO
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 08 sierpnia 2013 - 19:40

Od jakiegoś czasu podglądam forum i jakoś tak nie miałem śmiałości na wystawianie tutaj swoich "klatek". W końcu jednak czytając dojrzałe komentarze,oglądając wasze prace postanowiłem podzielić się swoimi fotkami.Puszkę mam jaką mam szkła delikatnie mówiąc budżet więc bądźcie wyrozumiali.(choć trochę) ;-)

#2916 pulpix

pulpix
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 19 sierpnia 2013 - 15:30

No to wpadlem sie przywitac bo zaczynam na powaznie zajac sie fotografowanie zwierzat :mrgreen: a Wiec witam wszytkich :-)

#2917 adam.las

adam.las
  • Nowa postać
  • 1 postów

Napisano 20 sierpnia 2013 - 09:05

Witajcie, nazywam się Adam Laskowsi i kocham wszystko co stworzyła natura. Mieszkam w dużym mieście, dlatego każdy wolny czas spędzam zdala od miastowego zgiełku na łonie natury. Pozdrawiam !

#2918 rochu_2008

rochu_2008
  • Małomówny
  • 2 postów

Napisano 24 sierpnia 2013 - 21:54

Cześć. Ja nie cierpię przyrody, a na widok lasu i zwierzaków dostaję parchów :mrgreen:

Żartowałem, uwielbiam zwierzaki, naturę i włóczęgę, zarówno tą bliższą jak i dalszą. Jestem zarejestrowany na forum już kawałek czasu, czytam wytrwale ale jakoś dotąd nie miałem śmiałości :-)

#2919 Guest__*

Guest__*
  • Gość

Napisano 26 sierpnia 2013 - 08:20

Hi,

Od kilku lat pstrykamy z żoną kompaktami. Obok nas istnieje użytek ekologiczny Łąki Nowohuckie. W naszej kolekcji mamy trochę kwiatów z łąk, działki, osiedli oraz parapetu. ;-) Na razie zapraszamy do siebie, do The Snapshots My Way (fotki na moją modłę), ale odezwę się po zmianach na forum w działach makro i w rezerwatach.

Pozdrawiam
Przemysław aka P2O2

P.S. Dzisiaj, 15.21. Pierwsze kwiaty dodałem do makro:
http://www.fotoprzyr...o-vt732,945.htm

#2920 Marek40

Marek40
  • Nowa postać
  • 10 postów

Napisano 21 września 2013 - 10:32

Witam wszystkich na forum. Fotografuje od 3 lat. Moje ulubione miejsca to Biebrza, Narew, Puszcza Knyszyńska i Mazury.