Skocz do zawartości

Fotoprzyroda.pl używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Polub nas na Facebooku!       

x

Zdjęcie

Przywitaj się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3437 odpowiedzi w tym temacie

#2981 Gosiaopti (Małgorzata Jurczak)

Gosiaopti
  • Małomówny
  • 9 postów

Napisano 19 lutego 2014 - 23:55

Witam, mieszkam w Puszczy Bolimowskiej, w miejscowości Budy Kałki. Fotografuję głównie rośliny i krajobrazy. Pozdrawiam i mam nadzieję na miłą współpracę, bo na pierwszy rzut oka ta strona wygląda bardzo zachęcająco :)))

#2982 radzisz83 (Radosław Kusiak)

radzisz83
  • Małomówny
  • 5 postów

Napisano 24 lutego 2014 - 18:33

Witam wszystkich forumowiczów pochodzę z Warszawy ale wszystkie wolne chwile spędzam w gajówce w Puszczy Białej , tam też biegam z aparatem fotografując praktycznie wszystko od mchów przez rogacze po ptaszory w zależności co spotkam na swojej drodze mam nadzieję że znajdę tu wiele ciekawych porad a może i ja będę w stanie komuś coś pomóc.Zapraszam wszystkich w moje rejony bo na prawdę warto , jestem również otwarty na wspólne focenie jak by miał ktoś ochotę i był w okolicy Puszczy Białej .

Pozdrawiam.

#2983 michalv (Michał Vogelgesang)

michalv

Napisano 24 lutego 2014 - 21:25

Powitać, powitać. 

@radzisz83, w jakich okolicach Puszczy Białej sie kręcisz? Mieszkam na skraju, więc moze uda się kiedyś spotkać :-)

Sprzęt: NIKON D300; 18-70DX; Tamron 150-600; SIGMA 50/2.8 MACRO, SIGMA 10-20, AF-S 300/4 1.4 1.7
Moja wizytówka

#2984 radzisz83 (Radosław Kusiak)

radzisz83
  • Małomówny
  • 5 postów

Napisano 24 lutego 2014 - 21:44

Powitać, powitać. 

@radzisz83, w jakich okolicach Puszczy Białej sie kręcisz? Mieszkam na skraju, więc moze uda się kiedyś spotkać :-)

Witam :)

Dokładnie bazę wypadową mam w okolicach miejscowości Jaszczułty to jest jakieś 20 km. od Wyszkowa i z 30 od Ostrowi Mazowieckiej , sukcesywnie staram się poznać okolicę , poznaję ją dopiero drugi rok , więc jeszcze dużo przede mną . Miło poznać kogoś z okolicy , jestem mobilny więc jak by co to zawsze mogę z chęcią  gdzieś podlecieć na plener,(spędzam tam praktycznie wszystkie weekendy) :)

#2985 ale.kasia

ale.kasia
  • Małomówny
  • 2 postów

Napisano 25 lutego 2014 - 13:44

Witam wszystkich :-) Mam na imię Katarzyna, mieszkam na Górnym Śląsku i najczęściej po jego obszarze krążę. Często też odwiedzam sąsiedzką Jurę. Fotografuję amatorsko głównie drzewa i rośliny. Regulaminy już przeczytałam choć przyznam się bez bicia, że nie będę się ich uczyć na pamięć więc na pewno jakieś potknięcia zaliczę :-) Dopiero po kilu dniach dotarłam do sekcji "przywitaj się" i "jak tu trafiłem" i zajarzyłam o co chodziło z pierwszym mailem. Oczywiście w mailu były linki więc brawa dla tej pani ;-) jednak odczytywanie wiadomości i przeglądanie forum/strony na tablecie bywa uciążliwe. Dzisiaj dorwałam się do kompa, od razu mi się rozjaśniło i zrozumiałam o czym się do mnie pisze :-D

Pozdrawiam :-)

#2986 Tobi

Tobi
  • Małomówny
  • 37 postów

Napisano 03 marca 2014 - 19:41

Witam,

jestem Jacek mieszkam w Częstochowie.

Pozdrawiam Wszystkich

#2987 asfoto (Andrzej Smoliński)

asfoto

Napisano 03 marca 2014 - 20:08

Witam wszystkich, którzy zechcieli się tu przedstawić. Powiększacie nasze szeregi :)

Nikon D500 T17-50 VC, S 150 OS, Samyang 8mm
Facebook

#2988 radiki

radiki
  • Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 08 marca 2014 - 15:03

Witam Wszystkich bardzo serdecznie :) . Ponieważ mieszkam niedaleko WPN-u i mam aparat !, czasami popełnię jakąś fotkę przyrodniczą. Bardziej interesują mnie zwierzątka, niż roślinki lub fotki makro. Pozdrawiam :) .

#2989 Barman

Barman
  • Małomówny
  • 3 postów

Napisano 09 marca 2014 - 23:00

Cześć! :)

Mam na imię Bartek i mieszkam w Warszawie. Fotografuję amatorsko.

Widząc całą masę świetnych zdjęć na forum rejestruję się z pewną nieśmiałością.

Niedawno zdecydowałem się skupić na fotografii przyrodniczej, bo ta cieszy mnie najbardziej. Poczytałem trochę tematów na forum i mam nadzieję, że niebawem będę mógł wrzucić jakieś zdjęcia, licząc na konstruktywną krytykę i porady.

Pozdrawiam wszystkich i życzę udanych zdjęć! :)

#2990 Animus (Paweł Chocha)

Animus

Napisano 10 marca 2014 - 22:51

Serdecznie witamy wszystkich nowo przybyłych :)  Idzie wiosna... Zatem dobrego światła :)

#2991 bastian77 (Sebastian)

bastian77

Napisano 20 marca 2014 - 20:22

Witam serdecznie forumowiczów.

Ma na imię Sebastian, mieszkam w Warszawie i amatorsko robię zdjęcia (narazie) :)

Skupiam się bardziej na przyrodzie niż na zwierzątkach.

Mam nadzieję, że moje zdjęcia będą szczerze oceniane i komentowane celem poprawy w fotografowaniu :)

Pozdrawiam

#2992 staszekgalus

staszekgalus
  • Małomówny
  • 18 postów

Napisano 25 marca 2014 - 19:42

Witam wszystkich.

Mam na imię Staszek. Mieszkam w małej miejscowości Podlesie Machowskie niedaleko Tarnowa.
Fotografia przyrodnicza to moja pasja, aczkolwiek zajmuję się tym całkiem amatorsko, w czasie wolnym którego jest zawsze za mało.
Przeglądając to forum już od dosyć dawna, podziwiałem pasję i zaangażowanie forumowiczów, bardzo dużo się tutaj nauczyłem.

Mam jeszcze taką prośbę.
Byłem zarejestrowany na tym forum jako st.g
Jako, że po zmianie skryptu nie udało mi się zalogować, ani odzyskać hasła, zarejestrowałem się jako staszekgalus zmieniając inicjały na imię i nazwisko.Prosiłbym o ile to możliwe o usuniecie konta st.g, i ewentualnie przeniesienie postów, zdjęć do konta staszekgalus

Pozdrawiam i dziękuję.
Stanisław Galus

http://staszekgalus.manifo.com

Użytkownik staszekgalus edytował ten post 25 marca 2014 - 19:47

#2993 świebodziczanka (Gosia)

świebodziczanka
  • Nowa postać
  • 5 postów

Napisano 29 marca 2014 - 19:13

Cześć. Man na imię Gosia. Mieszkam na Dolnym Śląsku. Lubię się uczyć :)

Fotografowanie ciekawi mnie już długo, a filmowanie od niedawna, jest moim nowym zainteresowaniem. 

Fotografia+film=montaż ... dużo radości w tej zabawie :) 

Poznawanie ludzi na spacerach z podobnymi pasjami do moich to przeżycie nie zapomniane :)

... to tyle na razie o mnie :)

#2994 Guest_cypek_*

Guest_cypek_*
  • Gość

Napisano 01 kwietnia 2014 - 11:04

Witam wszystkich forumowiczów :) Fotografuję już dosyć długo i myślę że zagoszczę na tym forum dłużej :)

#2995 SklepM

SklepM
  • Nowa postać
  • 1 postów

Napisano 05 kwietnia 2014 - 14:23

witam

#2996 fidelart (Krzysztof)

fidelart

Napisano 05 kwietnia 2014 - 14:42

Witam , bardzo mnie wciągneła fotografi przyrody i dlatego tu jestem :)

Nikon D700 , T28-76 2,8 , T 70-200 2,8

www.fidelart.pl  

#2997 artur77

artur77

Napisano 07 kwietnia 2014 - 08:26

Witam wszystkich serdecznie :)

#2998 michalv (Michał Vogelgesang)

michalv
  • Zarządca
  • 14 230 postów

Napisano 07 kwietnia 2014 - 19:56

Witamy, witamy :-)

Sprzęt: NIKON D300; 18-70DX; Tamron 150-600; SIGMA 50/2.8 MACRO, SIGMA 10-20, AF-S 300/4 1.4 1.7
Moja wizytówka

#2999 mikeg19

mikeg19
  • Nowa postać
  • 2 postów

Napisano 13 kwietnia 2014 - 17:28

Witam wszystkich serdecznie. Od lat jestem miłośnikiem przyrody, lecz dopiero od kilkunastu miesięcy próbuję sił w fotografii, szczególnie ptaków. Mieszkam na północnym skraju Beskidu Wyspowego, a na co dzień uczę się w Krakowie.

Fotografuję całkowicie amatorsko, często wolę po prostu posiedzieć, poobserwować i cieszyć się chwilą :).

#3000 ChemicalScratch (Dominik)

ChemicalScratch
  • Małomówny
  • 1 postów

Napisano 21 kwietnia 2014 - 15:35

Witam wszystkich miłośników przyrody. Mam na imię Dominik, mieszkam w Lesznie (Wielkopolskie) i jestem tu nowy :).
Specjalista od chemii i robotyki