Skocz do zawartości

Fotoprzyroda.pl używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Polub nas na Facebooku!       

x

Zdjęcie

Przywitaj się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3437 odpowiedzi w tym temacie

#3041 Callyn (Kasia K.)

Callyn
  • Małomówny
  • 4 postów

Napisano 24 sierpnia 2014 - 15:18

Witam Wszystkich, kilka słów o mnie: Kasia, 32 lata, amatorka fotografii i wielbicielka polskiej przyrody; dopiero się uczę robienia dobrych zdjęć i obsługi Nikona D7000. Liczę na Doborowe Towarzystwo i Wasze piękne zdjęcia :)

#3042 kurdeniewiemco (Paweł Wróblewski)

kurdeniewiemco

Napisano 24 sierpnia 2014 - 21:07

...Nikona D7000. Liczę na Doborowe Towarzystwo...

Jedno wyklucza drugie ;)
Hehe, lubię żartować z wojenek systemowych :)

Witam, wszystkich świeżaków, choć jak widać nie koniecznie świeżaków w temacie foto ;>
Pozdrawiam.

<p>R5+Sigma 500/4 Sport, RP+24-105 IS STMhttps://www.facebook....swiat.zdjecia/

#3043 Kolor

Kolor
  • Nowa postać
  • 2 postów

Napisano 25 sierpnia 2014 - 13:57

Witajcie ;) Mam na imię Nikola i niespełna 17 lat. Od dziecka uwielbiam zwierzaki, tak też zainteresowało mnie ich uwiecznianie na fotografiach. Mam canona 450d, kit, pierścienie pośrednie i 55-250. Z tego coś próbuję tworzyć. Pozdrawiam ;)

#3044 Qgito (Tomek Wieczorek)

Qgito

Napisano 26 sierpnia 2014 - 12:14

Witamy wszystkich nowych użytkowników serdecznie. Zachęcamy do aktywnego uczestnictwa w życiu forum.

Witryna autorska: wf.fotoprzyroda.pl

#3045 Grzesio (Grzegorz Leśniewski)

Grzesio
  • Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 26 sierpnia 2014 - 17:41

Witam wszystkich serdecznie, mam na imię Grzegorz, 40 lat, pochodzę z woj. łódzkiego. Jestem miłośnikiem przyrody i początkującym jej fotografem. Fotografii uczę się we własnym zakresie od roku,w tej chwili posiadam canona 40d. Wierzę, że dzięki użytkownikom forum wzbogacę swoją wiedzę w temacie fotografowania przyrody a i sam chętnie podzielę się tym, co wiem. Pozdrowienia dla wszystkich :)

#3046 marpec (Marcin Pęczek)

marpec
  • Małomówny
  • 1 postów

Napisano 27 sierpnia 2014 - 23:39

Witam Wszystkich, na imię mam Marcin, aktualnie focę Canonem 600D wszystko co dzikie i da się dobrze uchwycić nowym nabytkiem 70-200 f4 L, czyli głównie krajobrazy. Odwiedzam też co roku któryś z naszych pięknych Parków Narodowych, gdzie staram się zatrzymać chwilę dzikiej przyrody w MB zer i jedynek :) Pozdrawiam

#3047 Athomer (Tomek)

Athomer
  • Małomówny
  • 2 postów

Napisano 29 sierpnia 2014 - 14:30

Od jakiegoś czasu śledzę, czytam, oglądam i i czerpię inspiracje.

Myślę, że jeszcze trochę pracy przede mną aby podzielić się z Wami moimi fotopróbami więc na razie tylko dzień dobry wszystkim!

#3048 kriss8

kriss8
  • Nowa postać
  • 8 postów

Napisano 02 września 2014 - 21:43

Witam sie. :)

#3049 meser

meser
  • Użytkownik
  • 57 postów

Napisano 03 września 2014 - 12:52

Czołem!

#3050 Patryk Kłyk (Patryk)

Patryk Kłyk
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 14 września 2014 - 14:54

Witam całe forum ;) pewnie zanim coś wystawię swojego trochę poczytam i po oglądam wasze w celu zapoznania i przyswojenia tego forum ;)

Witam wszystkich i gorąco pozdrawiam

Patryk

#3051 Pstrus (Dorota)

Pstrus

Napisano 22 września 2014 - 11:58

Witam serdecznie,

nazywam się Dorota. Uwielbiam podróże i obcowanie z naturą, jedno i drugie doskonale się uzupełnia. Po zasięgnięciu rad na forum zakupiłam aparat + teleobiektyw odpowiedni dla fotoamatorów do „pstrykania” min. ptaków i ruszyłam w teren. Obserwuję, że z każdą fotograficzną wyprawą moje zdjęcia są coraz lepsze, choć wiem, że o takich  jakie chciałabym robić mogę tylko pomarzyć co  głównie wynika z braku możliwości zakupu lepszego sprzętu. Ale te zdjęcia, które udało mi się do tej pory zrobić i tak dały mi ogrom wrażeń i satysfakcji. Częstym kierunkiem moich wypraw jest wschód – Podlasie i Dolina Biebrzy. Jest tam pięknie, dziko no i blisko od domu.

Ostatnio doszłam do wniosku, że aby doskonalić swój warsztat (co prawda ten amatorski) przydałaby  się jakaś konstruktywna krytyka i uwagi, co powinnam zmieniać, jakie robię błędy itp. dlatego uważam, że prezentacja zdjęć na forum w portalu www.fotoprzyroda.pl jest dobrym pomysłem. Witam wszystkich serdecznie i proszę o wyrozumiałość. Życzę miłego dnia  :)

Dorota   

#3052 michalv (Michał Vogelgesang)

michalv

Napisano 22 września 2014 - 21:20

Witamy serdecznie.

Jest tu paru miłośników doliny Biebrzy i tamtejszych łosi :-)

Sprzęt: NIKON D300; 18-70DX; Tamron 150-600; SIGMA 50/2.8 MACRO, SIGMA 10-20, AF-S 300/4 1.4 1.7
Moja wizytówka

#3053 Grzecho

Grzecho
  • Małomówny
  • 1 postów

Napisano 23 września 2014 - 12:52

Witam wszystkich,

Na forum jestem nowy jednak kiedyś tam zająłem się amatorsko fotografią i tak mi zostało, a ponieważ mam już 49 lat trochę czasu upłynęło.

Główny kierunek to fotografia podróżnicza, jednak też coś kombinuję z przyrodą tą większą i tą mniejszą czyli makro.

Wszystkich serdecznie pozdrawiam.

Grzesiek

#3054 rakto (Tomek R)

rakto
  • Nowa postać
  • 1 postów

Napisano 24 września 2014 - 13:20

Siemanko!

#3055 brylek

brylek
  • Nowa postać
  • 1 postów

Napisano 26 września 2014 - 14:42

Cześć!

#3056 kostek2003

kostek2003
  • Nowa postać
  • 4 postów

Napisano 14 października 2014 - 11:45

Witam was:)Pozdrawiam!

#3057 michalv (Michał Vogelgesang)

michalv

Napisano 14 października 2014 - 19:21

@kostek2003, witamy Cię serdecznie.
Ale oszczędź nam tych kolorków. Ciężko się to czyta.

Sprzęt: NIKON D300; 18-70DX; Tamron 150-600; SIGMA 50/2.8 MACRO, SIGMA 10-20, AF-S 300/4 1.4 1.7
Moja wizytówka

#3058 Torenvalk

Torenvalk
  • Małomówny
  • 11 postów

Napisano 16 października 2014 - 01:08

Witam Wszystkich,

Forum przeglądam ponad rok, ale w końcu zdecydowałam się zarejestrować ;) Na imie mam Ewa, w wolnym czasie zajmuję się obserwacjami przyrody, szczególnie ciekawią mnie ptaki. Czasem próbuję też fotografować; dysponuję jedynie kompaktem, ale spróbuję wstawić kilka moich zdjęć na forum, może nie będzie aż tak źle ;)

Pozdrawiam :)

#3059 Hryniewicki

Hryniewicki
  • Nowa postać
  • 1 postów

Napisano 21 października 2014 - 16:38

Witajcie!

Nazywam się Maksymilian, na forum trafiłem zupełnie przypadkiem, szukając informacji o maskowaniu obiektywu.

Fotografią zajmuję się od dłuższego czasu, jednak dopiero teraz postanowiłem zająć się fotografią szeroko pojętej natury.
Wcześniej ograniczałem się do obcowania z lasem po cichu, zachwycając się wewnątrz. Teraz doszedłem do wniosku że czas zacząć pokazywać to co samemu jestem w stanie zaobserwować.

Aktualnie studiuję Etnologię.
Przez ostatnich kilka lat profesjonalnie zajmowałem się kuchnią, teraz odpoczywam od gastronomii.

Pozdrawiam Serdecznie!

#3060 Regina

Regina
  • Małomówny
  • 3 postów

Napisano 21 października 2014 - 20:54

Witam bardzo serdecznie wszystkich Użytkowników :)