Witam nowe twarze na forum i zachęcam do publikowania zdjęć i komentowania zdjęć innych.
Przywitaj się
Napisano 04 października 2017 - 18:18
Dzień dobry,
Fotografią zajmuję się amatorsko. Interesują mnie drobne ssaki w tym nietoperki. Mam nadzieję podszkolić się przy Was.
#3283 (Tomek Wieczorek)
Napisano 04 października 2017 - 18:36
Dzień dobry,
Fotografią zajmuję się amatorsko. Interesują mnie drobne ssaki w tym nietoperki. Mam nadzieję podszkolić się przy Was.
Witaj na forum, baw się dobrze.
Co do fotografowania nietoperzy w Polsce, to pamiętaj o tym, że bez odpowiedniej zgody niestety nie można fotografować tych zwierząt w Polsce.
Witryna autorska: wf.fotoprzyroda.pl
Napisano 04 października 2017 - 18:38
Witaj na forum, baw się dobrze.
Co do fotografowania nietoperzy w Polsce, to pamiętaj o tym, że bez odpowiedniej zgody niestety nie można fotografować tych zwierząt w Polsce.
mam odpowiednie zezwolenie.
#3285 (Tomek Wieczorek)
Napisano 05 października 2017 - 13:33
mam odpowiednie zezwolenie.
Tym bardziej miło będzie popatrzyć na fotografie tych zwierząt, których z racji wcześniej napisanej nie ma zbyt dużo na forum
Witryna autorska: wf.fotoprzyroda.pl
#3286 (Łukasz Drobot)
Napisano 05 października 2017 - 16:47
@salmo45 Witaj
#3287 (Rafał Wyszyński)
Napisano 05 października 2017 - 19:39
Witam serdecznie. Tematem moich fotograficznych zainteresowań są ptaki. Mieszkam w Dolinie Bugu i z racji miejsca zamieszkania tu fotografuję przede wszystkim. Liczę na możliwość pogłębiania wiedzy i umiejętności oraz na konstruktywne uwagi do prezentowanych zdjęć.
Pozdrawiam
Rafał Wyszyński
#3288 (Przemek Zięba)
Napisano 05 października 2017 - 19:47
#3289 (Marek Skruch)
Napisano 06 października 2017 - 10:30
@rafal wyszynski witaj i pokazuj co tam nad Bugiem w trawie piszczy. To piękna i dzika rzeka, więc pewnie tematów fotograficznych Ci nie brakuje.
<span style='font-size: 14px;'><strong class='bbc'><a class='bbc_url' href='[url="""]http://www.marekskruch.pl'>www.marekskruch.pl</a></strong></span>[/url]
#3291 (Rafał Wyszyński)
Napisano 06 października 2017 - 16:22
@rafal wyszynski witaj i pokazuj co tam nad Bugiem w trawie piszczy. To piękna i dzika rzeka, więc pewnie tematów fotograficznych Ci nie brakuje.
Masz rację. Tematów nie brakuje, gorzej z wolnym czasem Ale kiedy tylko mogę, to coś próbuję rzeźbić Na początek chcę się przywitać samotnikiem, tylko jeszcze nie opanowałem dobrze wrzucania tu zdjęć... Może za chwilę się coś uda, zapraszam do zerknięcia.
Napisano 19 października 2017 - 06:36
Dzień dobry, albo dobry wieczór - nie wiadomo, kiedy kto to akurat przeczyta
Z pewnym członkiem bractwa fotoprzyroda.pl mam przyjemność znać się od dość dawna i od czasu do czasu ruszać z nim na wspólne plenerki. Ale dotychczas unikałem samego forum. Taka ma natura Ale zawsze jest kiedyś ten przełom. Pomogło zaproszenie na plener w Rogalinie. Pogoda nam niezbyt dopisała, ale za to humory owszem. No i jestem. Miło mi Was poznać.
W ostatnich czasach moje fotografowanie zdecydowanie odbiegało od jakiejkolwiek tematyki tego forum, ale zamierzam się poprawić Głownie tematy to krajobraz oraz makro, choć od czasu do czasu fotografuję tez większe okazy.
Piotr Uba
#3293 (Marek Skruch)
Napisano 19 października 2017 - 08:19
@piotru dzień dobry (rano przeczytałem ). Skoro fotografujesz krajobrazy, wykonujesz zdjęcia makro i większych stworzeń, to jesteś u siebie. Dziel się z nami swoimi zdjęciami i spostrzeżeniami.
Pozdrawiam
<span style='font-size: 14px;'><strong class='bbc'><a class='bbc_url' href='[url="""]http://www.marekskruch.pl'>www.marekskruch.pl</a></strong></span>[/url]
Napisano 19 października 2017 - 21:03
Witaj Piotrze
Bardzo się cieszę, że do nas dołączyłeś. Liczyłem na to, że wspólny plener Cię do nas przyprowadzi.
Liczę bardzo na zasilenie kilku wątków - szczególnie tatrzańskiego.
A i Czechy też słabo są u nas znane. Są wątki, gdzie można też zdjęcia mniej przyrodnicze pokazywać, znajdziesz tu miejsce dla siebie.
Napisano 20 października 2017 - 17:11
@piotru dzień dobry (rano przeczytałem ). Skoro fotografujesz krajobrazy, wykonujesz zdjęcia makro i większych stworzeń, to jesteś u siebie. Dziel się z nami swoimi zdjęciami i spostrzeżeniami.
Zanim zacznę się dzielić, muszę przepracować temat wstawiania zdjęć. Jak na razie - tak myślę - to ja będę korzystał z Waszych spostrzeżeń i uczył się, bo jest tu trochę takich, do których w kadrach nie mam szans się nawet zbliżyć, zwłaszcza od strony technicznej. Niestety na zdjęcia nie mogę poświęcić tyle czasu, ile poświęca wielu z Was, zwłaszcza, że nie jest to moje jedyne hobby.
Liczę bardzo na zasilenie kilku wątków - szczególnie tatrzańskiego.
A i Czechy też słabo są u nas znane. Są wątki, gdzie można też zdjęcia mniej przyrodnicze pokazywać, znajdziesz tu miejsce dla siebie.
August, nie dręcz mnie Od dłuższego czasu zaniedbuję swoją prywatną stronę internetową z braku czasu a Ty mnie tu drażnisz Tatrami i Czechami Daj odetchnąć, dopiero co się zarejestrowałem. Czechy krajobrazowo znam w całkiem sporym kawałku. Nie chwaląc się, kilkanaście lat zbieranych doświadczeń. Kto wie? Może to będzie mój wątek?
Napisano 28 października 2017 - 09:36
Witam wszystkich.
Przyrodę fotografuję od zeszłego roku, przeważnie ptaki i owady, czasem krajobrazy i rośliny.
Mieszkam w Krakowie.
Moje zdjęcia można zobaczyć tutaj:
https://www.flickr.c.../142750965@N04/
#3297 (Łukasz Drobot)
Napisano 03 listopada 2017 - 12:33
@BartekG Cześć, witamy.
Napisano 06 listopada 2017 - 09:58
Hej. Dopiero sie ucze wiec narazie bede siedziala cicho jak mysz pod miotla
#3300 (Łukasz Drobot)
Napisano 06 listopada 2017 - 16:07
@rozalia86 Cześć