Dzień dobry! (tudzież, raczej dobry wieczór), czy też hej, witam, bądź DB, ... (czy jak jeszcze kto woli)...!
Jako świeżo zarejestrowana, pomimo dylematów, wpisuję się w tym wątku, licząc na wyrozumiałość w przypadku popełnienia jakiejkolwiek gafy :-> Szperałam tu w poszukiwaniu ogólnych zasad, skierowanych do grona forumowiczów, ale nie udało mi się znaleźć jakiegoś , powiedzmy, skonkretyzowanego zbioru podstawowych, stosowanych tu norm. Pewne jest i bez "Regulaminu", że należy, a raczej wypada

się przywitać . Więc witam wszystkich serdecznie! Obiecuję zachowywać się kulturalnie ( w stosunku do osób kulturalnych

), regularnie tu zaglądać, czasem dołączać do galerii swoje "wypociny", i, w miarę możliwości-dzielić się wiedza, wrażeniami i spostrzeżeniami.
Ponadto, w nawiązaniu do sąsiadującego z tym tematu, zeznaję, że znalazłam się tu w wyniku zaproszenia, otrzymanego mailem. Ciekawość moja...

Tajemniczy użytkownik "fotoprzyrody" , wertujący galerie, niekoniecznie tylko te z portali o tematyce czysto fotograficznej, uznał, że powinnam tu skierować swoje "kroki". Tak więc- jestem!
Jeśli chodzi o wątpliwości, prosiłabym admina, lub "wiarusów" o 2 krótkie konkrety:
1) Jaki jest maksymalny, dopuszczalny rozmiar zdjęć, umieszczanych w temacie?;
2) Dodawanie do zdjęcia opisu sprzętu jest wymagane?;
Jeśli istnieją jeszcze inne priorytetowe sugestie, chętnie się z nimi zapoznam.
Pozdrawiam!