Witaj na forum i cierpliwości. Warszawa, Kraków czy Poznań?
Napisano 27 kwietnia 2020 - 14:52
Witaj na forum i cierpliwości. Warszawa, Kraków czy Poznań?
Napisano 29 kwietnia 2020 - 18:40
Cześć wszystkim Fotografią interesuję się od dawna jednak dotychczas były to zdjęcia krajobrazowe - głównie wschody słońca i mgły. Spędzając w terenie dość dużo czasu zacząłem też fotografować zwierzynę, jednak w tej kategorii jestem mocno początkujący. Od ponad dwóch lat prowadzę swojego bloga fotograficznego i to wokół niego kręci się moje życie. To chyba na tyle
Napisano 13 maja 2020 - 08:04
Cześć i czołem. Jelenia Góra pozdrawia Forum Zaczynam dopiero z fotografią przyrodniczą, kompletuję sprzęt i robię pierwsze podchody (czatownia idzie już pocztą). Głównie ptactwo ale ogólnie co się trafi. Teraz Canon, wcześniej Pentax i Olympus. Pozdrowienia
Napisano 14 lipca 2020 - 16:31
Napisano 26 lipca 2020 - 18:51
Cześć,
mam na imię Kamil, mieszkam w Warszawie i hobbystycznie zajmuję się szeroko pojętą fotografią od ponad 10lat. Jeśli chodzi o fotografowanie przyrody, to w wolnych chwilach zgłębiam temat od jakiś 2-3lat.
Forum znam już od dłuższego czasu ale w końcu postanowiłem mieć w nim jakiś udział oraz podzielić się swoimi zdjęciami. Mam nadzieję na konstruktywną krytykę, co pozwoli mi tworzyć coraz lepsze kadry
Pozdrawiam
Napisano 29 lipca 2020 - 09:26
@Bozio@juliano@jedendolar@Lajon witajcie i zdjęcia ochoczo wstawiajcie.
Napisano 31 lipca 2020 - 16:20
Napisano 02 sierpnia 2020 - 14:40
Dzień dobry!
Czytelnikiem forum jestem ok 3 lat. Zaczerpnąłem stąd wiele cennych informacji i wskazówek. Część z nich udało się zastosować w praktyce
Napisano 07 sierpnia 2020 - 17:37
Napisano 12 sierpnia 2020 - 13:52
Witam, z tej strony Artur Stankiewicz — geolog/przyrodnik/fotograf/przewodnik wycieczek po Afryce
Wild Encounter Safaris: https://wildencountersafaris.com/
Napisano 19 września 2020 - 15:58
Cześć,
od jakiegoś czasu jestem oglądaczem forum, teraz postanowiłem się zapisać. Choć moim zdjęciom daleko do poziomu prezentowanego przez większość użytkowników, to może nie dostanę bana jak od czasu do czasu coś wrzucę
Pozdrawiam serdecznie
Napisano 19 września 2020 - 19:04
@Prodi witaj i śmiało wrzucaj zdjęcia. To nie jest forum tylko dla mistrzów.
Napisano 15 grudnia 2020 - 12:57
Napisano 08 stycznia 2021 - 21:49
Witam wszystkich, dopiero niedawno odkryłem to forum i wraz z nim fotografię. Zwierzęta kochałem od dawna i cieszę się że będę mógł być częścią tego miejsca, jak się nauczę i odważę to coś wrzucę.
Napisano 07 lutego 2021 - 17:49
Witajcie/ Cześć! ,
Na forum jestem już od 13 lat, ale dawno tu nie zaglądałem i zapomniałem nawet hasła do maila, na którego rejestrowałem tu konto . Mam nadzieję, że to nadrobię również ciekawymi fotkami. Zdrówka wszystkim, z dala od kleszczy
Napisano 10 lutego 2021 - 20:49
Witam wszystkich miłośników przyrody i fotografii. Więcej info o mnie w moim profilu.
Napisano 24 marca 2021 - 12:48
Napisano 12 kwietnia 2021 - 09:03
Witam serdecznie Forumowiczów - Miłośników Przyrody!
Poszukując możliwości identyfikacji ptaka, który odwiedza mój karmnik trafiłem na to Forum. Z racji tej, że wg Pesela jestem 69 latkiem mam wystarczająco czasu aby podglądać przyrodę. Posiadam kolekcję własnych fotografii ptaków, owadów - w tym motyli, płazów i innych zwierząt, które mam możliwość obserwacji i udzielania im w miarę moich możliwości pomocy. Moje najczęstsze obcowanie z przyrodą to rejon miechowskiego i Zakopanego.
To tyle o mnie w skrócie, liczę na wyrozumiałość gdybym popełnił jakąś gafę na Forum.
Pozdrawiam - Rajmund 102
Użytkownik Rajmund102 edytował ten post 12 kwietnia 2021 - 09:04
Napisano 13 kwietnia 2021 - 21:12
Zdjęcia robią wrażenie. Na pewno będę tutaj stałym bywalcem. Pozdrawiam wszystkich
W chwilach wolniejszych od pracy zajmuje się fotografią, dlatego mam wirtualne biuro Poznań i robię zdjęcia w całym kraju nie martwiąc się o adres dla firmy, bo pracuje zdalnie.
Napisano 23 kwietnia 2021 - 14:51
@sóweczek@lemon02@Koto@Rajmund102@amdeusz80954 witajcie! Śmiało bierzcie udział w dyskusji i wstawiajcie zdjęcia.
Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|
Możecie się popisać |
|
|
|
"Świeć Się" - ogólnopolski konkurs fotograficzny |
|
||
Nieprzyrodnicze zdjęcie- potrzebuję pozbyć się tła. |
|
|